Arno - Brussld (2010)

België
Label: naïve

1. Black Dog Day (3:58)
  2. Quelqu'un a Touché Ma Femme (3:07)
  3. God Save the Kiss (2:56)
  4. Mademoiselle (3:53)
  5. Brussels (3:29)
  6. How Are You (3:48)
  7. Le Lundi on Reste Au Lit (2:46)
  8. Elle Pense Quand Elle Danse (3:21)
  9. Get Up, Stand Up (4:27)
  10. Pop Star (2:49)
  11. Ginger Red (3:46)
  12. Ça Monte (3:28)
  13. Monday (3:00)
  14. Dance with Her * (2:25)
  15. While She Dances * (3:20)
  16. The Most Beautiful Mademoiselle * (3:54)
  17. Quelqu'un a Touché Ma Femme [Piano Version] * (3:18)
  18. Elle Pense Quand Elle Danse [Piano Version] * (3:20)
avatar van freakey
Arno schopt kont, die gast blijft gewoon op niveau... ongelooflijk!!!

Luxe box met dubbel vinyl, download en fraai fotoboek voor een schijntje bij een grote internet mediawinkel!

avatar van Bartjeking
Daar heb ik hem ook aangeschaft, bijna een schande die prijs voor dit album!

avatar van Bartjeking
Vandaag nog maar eens onder de naald gelegd; blijft de beste 7,99 die ik ooit heb uitgegeven. Hoop Arno dit jaar een keer live te kunnen zien, wat een koning.

avatar van LucM
Misschien zijn beste studioalbum, dit is een erg afwisselend album met constant hoog niveau, ik kan geen zwakke song aanduiden en ook de covers zijn geslaagd en zet hij volledig naar zijn hand. Al vind ik de zang van Arno beter tot zijn recht in het Frans komen.