Javelin - Jamz n Jemz (2009)

Electronic / Hip-Hop
Uitgebracht in eigen beheer

1. Snow Aorta (0:11)
  2. Africadabra (2:30)
  3. Too Many Feelings (0:52)
  4. Lindsay Brohan (4:04)
  5. Leonard Pt. 6 (2:06)
  6. With Pleasure (0:43)
  7. Doug Flutey (2:12)
  8. Dayjob (1:52)
  9. Mossy Woodland (1:49)
  10. Intervales Theme (2:04)
  11. STD Fury (3:04)
  12. Vibrationz (2:12)
  13. Snoop (3:07)
  14. Susie Cues (1:54)
  15. Love Sound (0:54)
  16. The Merkin Jerk [Take 3] (1:33)
  17. Play a Slow Jam (0:19)
  18. Condor Naturale (1:07)
  19. Tu Machina (2:52)
  20. Dee (1:30)
  21. Tryouts (2:24)
  22. At Home in the Sea (1:23)
  23. Goal / Wide (1:13)
  24. (Sound of Charcoal Burning) (1:16)
  25. The Liger (0:45)
avatar van Teunnis
Zacht uitgedrukt is dit een vreemde plaat. Eerste luisterbeurt klonk af en toe wel geinig maar ook heel erg rommelig. Snoop, een soort van cover van Snoop Dogg's Drop It Like It's Hot, is wel typisch voor het album; ik heb geen flauw idee wat ik ervan moet vinden. Begin met 3,5* en op de één of andere manier weet ik zeker dat dit sowieso gaat veranderen. Welke kan op kan ik nog niet zeggen.

rabbit
Ik vind dit wel leuk. Beetje "chillwave" ... beetje "The Avalanches" ... beetje hip-hop, heerlijk zomers allemaal. Tof!

avatar van Teunnis
Ik moet ook wel zeggen dat hij wel beter wordt en richting de 4* gaat. Het is een rommeltje met van alles en nog wat, maar wel een lekker rommeltje