Anne Clark - The Best Of (1992)

Electronic / Pop
Label: Beehive

1. The Sitting Room (2:24)
  2. Swimming (1:40)
  3. An Ordinary Life (2:35)
  4. Shades (2:10)
  5. Short Story [Party Mix] (1:53)
  6. The Power Game (0:48)
  7. All We Have to Be Thankful For (4:20)
  8. Contact (2:00)
  9. Sleeper in Metropolis (4:04)
  10. Poem for a Nuclear Romance (2:48)
  11. Wallies (4:10)
  12. Lovers Audition (2:16)
  13. Poets Turmoil No 364 (2:54)
  14. Echoes Remain Forever (3:32)
  15. All Night Party (4:15)
  16. Pandoras Box (2:39)
  17. Feel (3:57)
  18. The Last Emotion (3:11)
  19. Our Darkness [12" Remix] (6:17)
  20. Nothing at All (2:29)
  21. Weltschmerz (2:44)
  22. Killing Time (4:43)
  23. True Love Tales (5:02)
  24. Self Destruct (4:54)
avatar van brooklyn
Hoe klinkt dit?

Goeie vraag, kan het moeilijk omschrijven. Subtiel, dromerig, sfeervol. Het is ook een mooi geheel, dingen lopen in elkaar over. Fantastische teksten natuurlijk ook, maar daar staat Anne Clark om bekend.

jean maurice
herman schreef:

juist ja die teksten zijn gewoon poëzie, een prachtige verzamelaar van deze uitzonderlijke vrouw! dit is een mooie kennismaking met Anne Clark, alle mooie, of bijna alle!, liedjes staan erop deze artieste heeft een bijzonder plekje in mijn hart! werkelijk alles vind ik goed van haar

EVANSHEWSON
herman schreef:

Zo denk ik er ook over zie; Dit is inderdaad erg moeilijk te omschrijven muziek. Ik hou van haar stem, haar aparte "muziekjes" en niet enkel van haar bekendere hits, maar van heel dit prima verzamelalbum. Dat ik van een vrij constante klasse vind zijn.

****

Ooit dit album bijna gekocht zoals hij hier op de site staat.
Bleek dat ik hem thuis had liggen, alleen dan met een andere hoes.

Dat zal wellicht deze zijn.

avatar van Jan Wessels
Ik heb die Engelse versie waar op de achterkant en de inlay Our Darkness als track 25 staat. Maar helaas staan er toch maar echt 24 tracks op de CD en dus ontbreekt helaas Our Darkness in de gewone versie... Die 12" versie had voor mij niet gehoeven, liever de originele track.