J.A.E. - Koning der Armen (2010)

Aruba

14. Adelaar
  15. Dominant
  16. Je Afrikaanse Excellentie *
avatar van JLjuju
Nicole is idd geen dude, op de CD kan je dat horen xD.
En kun je ook wel een beetje aan de naam zien.

Verder vind ik dit album wel dope. King van de Ring heeft een geniale beat. En ook het merendeel van de andere nummers hebben gewoon erg goede beats.

word een 3,5* - 4*

avatar van Stapler
Ah ok vandaar xD haha, nou dan vond ik Ilias live beter zingen dan Nicole op de cd.
Meer emotie.

avatar van JLjuju
Ja precies. Ik hou niet zo erg van die stem van Nicole.

avatar van Rhythm & Poetry
Wie wel? Dat is gewoon het lelijkste wat ik dit jaar gehoord heb.

avatar van misorabi
ik vind het wel te doen, de beat is vet chill van dat nummer en dan maakt me die zang niet zoveel uit

avatar van Seedorf
Bekijk hier een sfeerimpressie van de releaseparty.

avatar van Seedorf
En hier de hele show van J.A.E.

avatar van thomzi50
Ik zie niets?

avatar van Stapler
Al die genummerde filmpjes aan de rechterkant .

avatar van MAS
MAS
Echt jammer dat J.A.E. zo'n matig album aflevert. Met name in de 2de helft van het album staan toch wel wat leuke nummers. Het geheel komt bij helaas niet verder dan een voldoende.

avatar van Reint
Wel een prachtige hoes trouwens!

Rene1979
Ik vind toch dat mensen in Nederland wel snel tevreden zijn met neerlands mc's... Ik vind J.A.E. niet veel bijzonders.... Dat eerste nummer alleen al.. Ik ga hem wel luisteren maar kende de man al een beetje. En wat ik tot nu toe hoor is niet al te best.

avatar van Stapler
Ik vind dat de meeste in Nederland een engelstalige MC wel tof en goed vinden terwijl die dan ongeveer op hetzelfde niveau zit als een nederlandstalige MC. Vooral als je luisterd naar de teksten. Blijkbaar maakt het in je moerstaal toch minder indruk ofzo bij de meesten.

Rene1979 schreef:

Ik persoonlijk heb helemaal niks met 80% van alle Nederlandse rappers. Ik ben helemaal niet snel tevreden op dat gebied.
Bij J.A.E of de Stropstrikkers speelden de onderwerpen, flow en vooral de beats heel erg mee.

Rene1979
Ja dan verschillen onze meningen op dit gebied

avatar van Nr.4
Heb wel hetzelfde als JLjuju. Heb niet veel NL rappers die ik tof vind, maar JAE kan ik altijd wel waarderen. Toffe stem, oprechte gast en lyrical meestal prima. Vond het totaalplaatje als Stropstrikkers wel beter kloppen dan dit soloalbum. Een aantal hele sterke tracks, maar ook enkele missers zoals die Kampvuur track en de verschillende producers zorgen voor een iets te veel uiteenlopende sound.