Boef en de Gelogeerde Aap - Vind Ons (2009)

Hip-Hop / Electronic
Uitgebracht in eigen beheer

1. Vossenjacht (4:29)
  2. Niet Te Missen Tijden (4:44)
  3. Lach (3:20)
  4. Wanneer de Zon Gaat Slapen (4:35)
  5. Rosé (3:00)
  6. Chiquita (2:05)
  7. Storm in een Glas Water (3:20)
  8. Vind Ons (4:01)
  9. Suikergoed (5:06)
  10. Boem! Klets! Wat Dan... (2:54)
  11. Hengels en Vissen (3:08)
  12. Liefde = 1 (3:45)
  13. Het Derde Oog (4:21)

met Rico

14. Kaarsen voor de Finale (2:19)
avatar van Colucci_Era
Zeker 1 van de betere Nederlandstalige hip-hip albums dat uit is gekomen dit jaar. De dubstep beats geven het album echt een goed sfeertje en de mc's zijn ook dik in orde.
Het Derde Oog, Vind Ons en Liefde = 1 zijn mijn favoriete tracks op het album.

avatar van PJC
PJC
vette dubstep - hiphop crossover. uniek eigenlijk. dikke beats en goeie raps

avatar van willymeuf
Lekker album! Heb vandaag het shirt + CD binnen gekregen! Leuke CD!

Klinkt ook nice! wat hierboven ook staat: vette dubstep-hiphop! De raps zijn ook lekker!

Zou het expres zijn gedaan dat de beste nummers aan het eind van het album staan?:P

avatar van MAS
MAS
Ik ben niet heel erg onder de indruk van dit album maar live hebben de Boef en de Aap me zowiezo al overtuigd! Ze krijgen het publiek goed met zich mee en geven dikke en energieke liveshows!

@Willymeuf: Is dit een jewelcase, digipack of zo'n singlekartonnetje? Misschien dat ik hem ook ga bestellen.

Father McKenzie
Ik ken niets van rap, maar ik lach me soms een halve of hele breuk als ik die titels zie, of de bandnamen, is "Boef en de Gelogeerde Aap" echt een bandnaam? hou je echt niet voor mogelijk, hahahahaha!

PS: ik lach niet met de muziek, die ken ik toch niet.

avatar van MAS
MAS
Dat vind ik op zich wel begrijpelijk. Ik vind Boef en de Gelogeerde Aap ook echt een rare naam maar uiteindelijk draait het om de muziek.

avatar van pascal83
1,0
Colucci_Era schreef:

Dat kan je serieus alleen zeggen als je een heel jaar lang verder geen hip-hop hebt geluisterd. Dit is echt pure bagger.
De Noizboiz doen het naar mijn mening al heel slecht met hun hip-hop / dubstep crossover, maar dit is nog even paar niveau's lager. Slechte producties en een nog veel slechtere rapper. Ongelooflijk dat Rico zich laten gebruiken door zulke talentloze hobbyisten.

avatar van Stapler

Vanaf 8:40 zie je waarom Rico "zich heeft laten gebruiken" door deze "talentloze hobbyisten".
BNN.NL - StateTV

pascal83 schreef:

Ik ben al van mening veranderd , er is idd veel beter spul uitgekomen vorig jaar.

avatar van Stapler
Zoals ? En is dat Rico die je als avatar hebt en waarvan is dat plaatje dan?

Stapler schreef:
Zoals ? En is dat Rico die je als avatar hebt en waarvan is dat plaatje dan?
Hopsin - Gazing at the Moonlight, OB4CL II vond ik wel aangenaam , Zwart Licht - Bliksemschicht, om maar een paar op te noemen.
Yep is Rico, heb ik van hun site fakkelteitgroep.nl.

avatar van Stapler
ok thanks, maar je noemt maar 1 NL album op maar ok .

avatar van V.B.
Toch een leuk plaatje voor beginnende artiesten. Zit potentie in voor betere tracks in de toekomst. Voor nu 3.5*

Het is niet enorm goed, maar ze hebben wel enorm potentie. Ik kan hier aardig naar luisteren maar er zijn wel een aantal tracks waar ik me aan erger.

Raps, prima. Beats, overwegend prima.

Kom dan toch al gauw op een 2,5 uit, zal hem binnenkort misschien nog eens aanpassen.

avatar van vork666
Dát was een geweldige verrassing
Ik had al een tijd in mijn hoofd zitten dat dit album eigenlijk weinig voorstelde; ik had het één keer gehoord en daaruit mijn conclusies getrokken, maar nu ik het nog een keer luister blijkt het best een goede plaat te zijn.
Wel moeten de heren de volgende keer maar eens overwegen om wat minder refreintjes door de nummers heen te gooien, want die refreinen zijn het grootste minpunt van het album, omdat ze vaak onbenullig, tekstueel zwak of muzikaal onbeholpen zijn. Live zal het wel overkomen, maar op schijf werkt het niet.