Hef - Hefvermogen (2009)

met Ado'nis

10. Gedroomd (3:39)

met Big2 en Dio

11. Get Money (2:29)
  12. Voor een Nigga (3:27)
  13. Vies (3:21)
  14. Gone *

met Major

15. Get It In *

met Önder

16. Hefvermogen *
MAS
Volgens mij niet vind het wel echt een irritant refrein.

Weet iemand trouwens waar deze te koop is?

avatar van Rosco
Ik weet zeker dat Hef wel doorheeft dat hij met sommige lyrics helemaal niet stoer is maar gewoon grappig. Begint beetje irritant te worden dat je dat continu loopt te herhalen Rhythm & Poetry, komt echt over als zo'n nerdje die zich veel slimmer dan iedereen voelt.

3.5 dit, Get Money is baas.

avatar van Chuck Taylor
Rosco schreef:

Denk ook zeker dat beiden een rol spelen in de teksten van Hef. Happy Meals hebben nou niet bepaald veel streetcredibility

Rosco schreef:

3.5 dit, Get Money is baas.

Waar heb je het over? Ik val dus echt zo niet in herhaling als eurosport. Maar nee even serieus, wat bedoel je? En waarom haat je op mij, haat op thomas hij vindt dat ook. Net als stapler, harco en julian. Dus waarom specifiek op mij haten?

avatar van Rosco
Weet ik veel man, viel me gewoon bij jou op. Die andere zeggen het maar 1 keer jij minstens 3 keer. En natuurlijk wilt hij als een baasje overkomen maar dat refreintje op Uulgh! weet ik zeker van dat hij het niet 100% serieus bedoeld om maar wat te noemen.

avatar van Rhythm & Poetry
Ik zeg het maar twee keer Rosco, en dat is logisch. Ik plaats ook veel meer berichten dan de andere die er het zelfde over denken. En ik reageer op mensen dus dan plaats je wel eens nog een keer een zelfde soort mening.

avatar van skyzz
Rhythm & Poetry schreef:

Sowieso is die beat ook briljant, maar kan niet tippen aan Ado'nis. Is dat trouwens Kempi op het refrein?

is dat niet reverse zelf?

avatar van Chuck Taylor
Dat zou goed kunnen inderdaad, het is in ieder geval geen Kempi hoorde ik al.

avatar van Jurrien
Ik heb een Blackberry, fock een kladblok

haha die vieze Hef toch

avatar van Hufter
Waarom zie ik deze line nergens

"Jonko wordt veelste duur man. M'n buurman en ik roken vier jonko's in een uur man."

Hef is de baas!

Lekkere beats, dope lyrics, deze man moet blijven waar hij is, niet te commercieel graag

Hufter schreef:

P-DawG

avatar van MurryMusic
X-man schreef:

jep. Snap je het eindelijk

karlson
Beats die het goed doen op het harde volume. Hier en daar grappige teksten. Niet veel bijzonders, wel vermakelijk. Johnny vind ik wel minder. Het idee vind ik tof, alleen wat slapjes uitgewerkt. Hoogtepunten zijn wel Get Money, Voor een nigga en Bundy.
Vermakelijk album, wat ik voornamelijk zal gaan luisteren in de auto.

0,5
omg?

Inderdaad.

P-DawG schreef:

Omdat het toepasselijk is.

avatar van Hufter
X-man schreef:

En dan wordt ik belachelijk gemaakt om mijn mening.

En terecht, je loopt zowat iedereen in dit topic tegen te spreken + Hef met alles en iedereen te vergelijken, acts die al een tijdje uit de spotlights zijn.

Hef houdt het op dit moment gewoon straat en is een frisse wind in de toch al (wat mij betreft) 'saaie' scene nowadayz.

Hoe deze man flowt in bepaalde tracks is (imo) prima en daarom een eervolle vermelding van eerder genoemde line

Vergelijk Hef niet met Kempi. Hef heeft betere teksten en beats zijn lekker toch. Hef houdt heeft ook nog grappige punchlines dus respect voor hem.

Laters

avatar van -ZN-
Heeft Hef bij 'Overal' niet een beetje afgekeken bij Jay-Z's Girls, Girls, Girls?

Harco
Dan zou je weer kunnen zeggen dat Jay-Z heeft afgekeken bij O.G.C

avatar van tovast
clip van Op een Missie toegevoegd

avatar van nega
Fidelodelientje schreef:
Ik zou niet weten wat je fout doet,
maar je mannen pompen mijn shit in jouw hood.

Aight thanks, ik dacht altijd "Kopen mijn shit in jou hood"

avatar van MurryMusic
Weet iemand misschien waar ik deze cd kan kopen?

MAS
Bij Woei in Rotterdam en volgens mij ook bij Patta in Amsterdam. Via internet kun je hem niet bestellen maar hij wordt nog overnieuw uitgebracht bij TopNotch of Noah's Ark.

De distributie van de cd was ook niet goed geregeld.

P-DawG
Wel dom eigenlijk want ik denk dat ze als warme broodjes de toonbank over zouden gaan. Zal wel te maken hebben met sample-rechten ofzo..

MAS
Ik denk eerlijk gezegd dat het gewoon aan streetknowlegde ligt. Hij is namelijk wel gewoon te koop. Dat label liep zowiezo al niet helemaal soepel met een hoop valse beloftes e.d. Hef en Crooks zijn sinds kort ook weg bij streetknowlegde.

avatar van Reint
''Je bent de shit omdat je heel de dag in billen zit''
Wel weet ik dat ik een heel album van Hef nooit vol ga houden. Soms zijn z'n lines ook gewoon heel ergerlijk en zie je al van mijlenver aankomen:
''Homie ik heb ruzie met me mams omdat ze vindt dat ik stil zit
Popo die wil weten hoe de vork in de steel zit.''

avatar van NWAM
Deze man is toch wel de rapper uit nederland met 't meeste stijl. Producties zijn wel in orde en hef dropt een paar grappige lines die hier allemaal wel zijn genoemd.

3 sterren voor deze vermakelijke EP