Deep Purple - Space Truckin' Round the World (2009)

1 stem

Label: Purple

1. Hush (Inglewood 1968)
  2. River Deep Mountain High (Inglewood 1968)
  3. Hey Joe (Inglewood 1968)
  4. Wring That Neck (Aachen 1970)
  5. Into the Fire (Stockholm 1970)
  6. Mandrake Root (Montreux 1969)
  7. Child in Time (Granada TV 1970)
  8. Lazy (Denmark 1972)
  9. Strange Kind of Woman (Denmark 1972)
  10. Burn (San Diego 1974)
  11. Mistreated (San Diego 1974)
  12. The Gypsy (Paris 1975)
  13. Lady Double Dealer (Paris 1975)
  14. Wild Dogs (Tokyo 1975)
  15. Love Child (Tokyo 1975)
avatar van PinkEclipse
Heeft iemand enige info over dit album???

Nieuwstad
Zoveelste verzamelaar met de bekende kliekjes lijkt me? mooi laten liggen en op zoek gaan naar die cd's waar de optredens integraal opstaan!

avatar van jeroenheinz
Tja de kerstdagen komen er weer aan...

nicoot
De hoes ziet er zo jaren '90 uit...

avatar van Sinner
nicoot schreef:
De hoes ziet er zo jaren '90 uit...

Ik ben vast niet de enige die zichzelf nou hartstikke oud voelt. In ieder geval lijkt het niet alsof de verstokte Purple fan hier veel mee aan kan. Buiten de Child In Time versie uit Granada 1970 - ik denk niet dat ik die al ergens anders ben tegen gekomen (dvd of cd) - of vergis ik me nou?

avatar van B.Robertson
Mischien dat deze Child in Time van New Live & Rare afkomstig is, op dat album mist de exacte informatie en blijft het gissen naar de herkomst. De rest komt zo te zien van de albums Inglewood,
Space Vol. 1 & 2, Scandinavian Nights, Kneel & Pray, Live in Denmark, Perks and Tit, Live in Paris/ MKIII The Final Concerts en This Time Around.

Sinner schreef:

Dat TV-optreden voor Granada 1970, dat zouden ze integraal op DVD moeten uitbrengen. Daar trek ik de portemonnee subiet voor open. Wat ik van internet heb afgehaald bevat ingekorte versies van Speed King, Wring that Neck en Mandrake Root. Het enige gevolg is dat ik naar meer verlang. Blackmore speelt nog deels op zijn Gibson. Wat hij aan het eind van Wring that Neck uithaalt is ronduit hilarisch; Paice kan zijn lachen niet inhouden.
Child in Time is verbluffend als altijd.