Sub Focus - Sub Focus (2009)

Dance
Label: RAM

1. Let the Story Begin (4:53)
  2. World of Hurt (4:25)
  3. Follow the Light (5:34)
  4. Last Jungle (3:40)
  5. Deep Space (4:37)
  6. Rock It (4:35)
  7. Move Higher (4:13)

met Culture Shock

8. Vapourise (4:05)
  9. Triple X (4:03)
  10. Could This Be Real (3:36)
  11. Splash (3:58)
  12. Timewarp (4:38)
  13. Coming Closer (3:35)

met Takura

zalige drum 'n bass plaatjes maar ook andere genres... me like much!

Goede drum 'n bass, waarvan drie uitschieters; Timewarp, Could This Be Real en Rock It. En die laatste is een soort drum 'n bass versie van Daft Punk's Robot Rock, heerlijk

Zkr wel goed album, maar vind em nou nie de beste in dnb

avatar van TonyT
Helemaal mijn ding . Valt er meteen goed in met Let The Story Begin, slaat heerlijk om! Het vervolgt zichzelf met World of Hurt, een véél mindere plaat, vocal irriteert meer dan dat 'ie iets toevoegt.

Het zweverige Last Jungle doet 't allemaal weer goed lijken en ook de sound van Triple X bevalt me wel! Hoewel die natuurlijk álles behalve origineel is.

Timewarp staat keihard boven de rest. Smerig smerig smerig. Harder, rauwer en zodoende beter.

avatar van andnino
Ik vind alleen Could This Be Real en Triple X echt leuke nummers. De rest heeft wat leuke momentjes maar is verder veel te standaard.

avatar van Soundbites
Een beetje geluisterd en klinkt behoorlijk goed.
Een mix van verschillende stijlen maar hij komt er mee weg.
Voor nu een 3,5 maar gaat waarschijnlijk snel een 4 worden.
Last Jungle is ook erg mooi.

avatar van 128bpm
Vandaag na een lange tijd dit album maar weer is in Itunes geluisterd. Wat een goede producties staan er eigenlijk op dit album. Binnenkort maar even de originele cd kopen in de platenzaak!

avatar van TornadoEF5
Lekker album die ik onbewust eigenlijk wel al vaker heb gehoord als kind. Drum & Bass typisch op z'n Sub Focus.

avatar van orbit
Deze ook nog niet gerate, ik word slordig. In vergelijking met de opvolger vind ik dit een pak minder. Torus biedt veel meer hoogtepunten en oprecht catchy heerlijke melodieën met een prima female vocal. Hier vind ik dat soort tracks veel minder. Het is qua stijl wel hetzelfde verder en luistert lekker weg, dat zeker.