Satriani/vai schreef:
Maar toen ik zag wie die pianist is fronste ik mijn wenkbrauwen : HE, Ferry Maat op de piano, maar die was toch DJ destijds????? anyway!!!!! hij deed het niet onverdienstelijk.
Haha, wat een grappige ontdekking. Als DJ was Ferry Maat altijd een lichtend voorbeeld voor me. Ik wist dat hij klassiek geschoold was op het conservatorium, maar heb altijd gedacht dat hij daar, in elk geval op geluidsdragers, nooit wat mee gedaan heeft, afgezien van jingles. Leuk om te zien dat hij toch ergens op meegespeeld heeft. Het lijkt, als we
Discogs mogen geloven, ook zijn enige 'credit' als muzikant te zijn.
Het verhoogt mijn interesse in deze plaat, want ik ken 'm helemaal niet. Uit jullie reacties leid ik af dat het een van de betere albums van Jan Akkerman moet zijn. Natuurlijk was hij rond deze tijd vooral de stergotarist van Focus, maar ik kan me voorstellen dat dit solo-album ook wel enige invloed gehad zal hebben op zijn uitverkiezing in 1973 tot 'beste gitarist ter wereld' in het Engelse vakblad Melody Maker. Nog vóór Eric Clapton, Jimmy Page en al die andere klasbakken uit die tijd. Best bijzonder voor een Nederlandse instrumentalist, die internationaal gezien toch al gauw met
1-0 achter staat.