Will Smith - Willennium (1999)

Label: Columbia

8. So Fresh (4:16)

met Biz Markie en Slick Rick

9. Pump Me Up (4:05)

met DJ Jazzy Jeff

10. Can You Feel Me? (3:44)

met Eve

11. Potnas / Interlude (6:10)
  12. No More (3:25)

met Breeze

13. Uuhhh (3:29)

met Kel Spencer

14. Wild Wild West (4:28)

met Dru Hill en Kool Mo Dee

15. The Rain (3:01)

met Jill Scott

avatar van Tommeh
1,0
Wat een tegenvaller zeg. Alleen maar van die wannabe jaren 80 hiphop nummertjes.

Diesel
Erg veel nietszeggende nummers die ook nog eens niet lekker klinken, niet dat ik echt veel verwacht van Will Smith maar nummers als Miami en Men In Black vind ik toch wel redelijk leuk en de niveau van die nummers weet hij hier niet te halen.

avatar van John Doe
Ach de meeste nummers klinken juist wel lekker, daar is deze lichte hip-hop juist op gebaseerd. I'm Comin', Will 2K, Freakin' It, So Fresh, Pump Me Up (leuk freestyle nummer met getoonde scratchkunsten ), Can You Feel Me? en Wild Wild West. Stuk voor stuk nummers die ik in het verleden vaak heb opgezet. Echt heel aardig gedaan en daarom 3 en een halve ster.

Vroeger vond ik Will Smith leuk. Sinds dit album is dat wat veranderd in de negatieve richting.

avatar van Zwammer
1,0
Dit album vond ik ook een tegenvaller. Na de lekkere single 'Will 2k' had ik er veel meer dan verwacht. Het is dat Wild Wild West er nog op staat, want anders had ik hem nooit 2* gegeven.

avatar van Discoverme
Lekker veel samples weer van hobby-rapper Will Smith

Will 2K, Freakin'it,Can You feel me en natuurlijk Wild Wild West klinken weer lekker. Who Am I is een opvallende track dankzij mijn Neptunes-voorloper-produceer-held Darkchild Daar zingt trouwens ook Tatyana Ali mee (zijn Bel-air zusje) The Rain klinkt door Jill Scott ook wel erg lekker

1,0
Was de vorige cd van Will al slecht,dan maakt deze het nog erger.Ongelofelijk dat mensen zulke bagger kopen!

avatar van Sjoerd_
Ik snap al die negatieve reacties niet hoor. Will is opzich een goede rapper en dit album klinkt fresh en zomers.

avatar van LoG
LoG
The Rain en So Fresh!
Alleen om die reden moet het album al minimaal een 3,5 krijgen (A)

Corpse Molestor
Een afgrijselijk slecht album......Will,blijf a.u.b.bij het acteren

avatar van j.b.b.l
Corpse Molestor schreef:
Een afgrijselijk slecht album......Will,blijf a.u.b.bij het acteren
Je weet toch wel dat Will Smith al een rapper was voordat hij begon met acteren?

|Joël|
LoG schreef:
The Rain en So Fresh! (A)
Inderdaad twee van zijn beste nummers. De video van So Fresh is hip-hop pur sang.

avatar van joeri_musicfreak
is dit genre hip-hop/hip-hop ?
en komt et uit verenigde staten/verenigde staten ?

heb dit album wel in bezit, kan me er niet heel veel meer van herinneren

avatar van Arrie
Heb het maar even gecorrigeerd.

avatar van KILLERBEE99
Sjoerd_ schreef:

Inderdaad!

avatar van Sjoerd_
Ik vind hem nu wel iets slechter dan 4 jaar geleden, maar het is absoluut geen bagger. The Rain is wel een uitschieter.