Kurupt & Roscoe - Tha Tekneek Files (2009)

Label: All Day

13. Tha Paper
  14. Gun 4 Gun [Remix]

met Killah Priest en Nas

avatar van Kill_illuminati
Ik verwacht hier niet veel van.

X-man
Kill_illuminati schreef:
Ik verwacht hier niet veel van.

Van Kurupt valt al sinds Dogg Food weinig meer te verwachten. Het is nigger dit, bitch dat. Vroeger had hij een wat uitgebreidere woordenschat plus klonk hij nog wat gemotiveerder.

Hoewel ik moet zeggen dat ik Against Tha Grain erg geslaagd vond, maar misschien komt dat wel omdat hij zich toen wilde bewijzen voor Deathrow en het ongelijk van Snoop en co. moest bewijzen. Maargoed, ik ga hem maar eens beluisteren, hoewel ik er weinig van verwacht, maar ik heb nog altijd de hoop op een goede plaat want hij heeft wel een leuke stijl.

avatar van Jorge-E
Ik ben best wel benieuwd wat deze 2 er van maken. Roscoe vind ik best een chille rapper.

avatar van KILLERBEE99
Gewoon ok albumpje