Art of Fighters - Earthquake (2002)

Italiƫ
Dance
Label: Traxtorm

1. Earthquake (5:30)
  2. Bitcrusher (5:36)
  3. Release 7.0 (4:29)
avatar van Eilord
En ik maar denken dat Earthquake Ubermensch van Angerfist was...

avatar van Hellblazer

Er zijn wel meer van dat soort geruchten de wereld in geslingerd. Voornamelijk nazi-aanverwante titels en/of nepnummers. Hoe het kwam? Geen idee, maar in die tijd had Hardcore al niet zo'n hele beste naam die men al snel deed denken aan extreem-rechtse kistendragende Lonsdalers en dan hoeft er maar één persoon te zijn die een dergelijk nummer van titel veranderd en op Kazaa laat verspreiden.

avatar van Joeri_000
Übermensch is oorspronkelijk een filosofisch concept/idee van de Duitse filosoof Nietzsche die dacht dat een bepaald type mens boven zichzelf kon uitstijgen. Het boek in de kast (zware kost) Interessante theorie die (helaas) door de nazi's dus in een andere context is gebruikt.

avatar van Joeri_000
Leuke EP, de meeste millenium hardcore die ik en is van enzyme, third movement, MoH en megarave

Earthquacke valt een beetje buiten de boot maar die andere twee beuken wel lekker door..
Traxtorm blijft een interessant label en sowieso de Italiaanse Hardcore heeft veel pareltjes opgeleverd.