Sorry jongens, ik geloof dat ik tot nu toe de enige ben die dit niet als liefhebber beluisterd heeft

Ik weet niet meer precies hoe ik nou bij deze plaat terechtgekomen ben, ik heb de film niet gezien in ieder geval. Misschien dat dat nog helpt? Ik denk dat ik hier terecht ben gekomen omdat ik mooie ambient kan waarderen en de laatste tijd toch ook wel wat meer geïnteresseerd raakte in neo-klassiek werk. In ieder geval had ik hoge verwachtingen van deze plaat. Het bleek een beetje een tegenvaller.
Ik struikel vooral over het filmische dat de muziek in zich heeft (wat had ik anders verwacht van een score

) Ik weet het, ik weet het, echt duidelijk is het niet zo. Het lijkt wel alsof Hilmarsson geprobeerd heeft emoties op te roepen bij de luisteraar, maar er zelf geen emoties in stopt. Het klinkt allemaal wat cheasy in mijn oren ofzo. Misschien ben ik wel een beetje aan het vloeken nu, maar zo voel ik het. Ik moet wel zeggen dat naarmate ik de muziek vaker hoorde, ik me ook minder ging storen. Misschien is er dus nog hoop

. Ik ga het gewoon nog eens draaien binnenkort.
Begrijp me niet verkeerd, ik vind het geen slechte plaat, maar gezien mijn hoge verwachtingen ben ik toch een beetje teleurgesteld. Er zitten best mooie stukken in, waar ik ook wel even gepakt wordt door de sfeer; echte voldoening geeft het echter niet.
Zo, ik hoop dat ik bij deze mijn aflaat heb betaald