nlkink schreef:
Helemaal geen berichten? Dan trap ik af. In 1983 op muziekcassette gekocht omdat ik de single
Broodje Pindakaas grappig vond. Het ging om een zeer vrije vertaling van Beatle-nummer
All You Need Is Love. Achteraf denk ik dat ik een puber black out heb gehad. Verder kan ik me
De Kater Kom altijd Later herinneren: Een blues shuffeltje waarover je iemand in een plastic afwasteiltje hoorde kotsen. Mijn jongste broertje vond het geweldig. Toen ik flauw was van het tape-je heb ik 'm samen met het tweede album aan hem overhandigd. Hij heeft er nog jaren van genoten.
Ik heb nog een vinyl single uit '79 met tracks van dit 1e album van Rubberen Robbie
En dat was Hebbie Ouwe Kranten met als B-kant Zuipen die ik en mijn toen muziekvriend veel mooier vond
Later kwamen we er achter dat we met (enkele) leden van Catapult te maken hadden
Waren dit nu alle leden? En weet jij of die 2 nrs ook persiflages van bepaalde songs waren?
Die 2 albums die jij besproken heb,ken ik niet,alleen dan de hit ,Nederlandse Sterren
Wel erg amusant allemaal