Amadou & Mariam - Je Pense à Toi (2005)

Alternatieve titel: The Best Of

Mali
Wereld
Label: Sunny Side

1. Je Pense a Toi (5:20)
  2. Les Temps Ont Changé (4:51)
  3. Nangaraba (4:35)
  4. Chantez-Chantez (4:43)
  5. Mouna (4:48)
  6. A Radio Mogo (4:54)
  7. Toubala Kono (5:26)
  8. Mali Denou (4:36)
  9. Djagnèba (5:26)
  10. Fantani (3:49)
  11. Ko Bé Na Touma Do (4:31)
  12. Pauvre Type (4:42)
  13. Walide (5:11)
avatar van the hustler
Een paar jaar geleden, tijdens Folkfestival Dranouter, hebben die twee daar zo'n zodanig buitengewoon onvergetelijk concert gegeven, dat de tranen in mijn ogen stonden toen ze er mee ophielden.

Dat was de eerste en de enige keer dat een live-concert mij ooit volledig ingepakt heeft.

Eén van mijn beste vriendinnen had het ook gevoeld, en toen kocht ze me daar toch wel nen echten Djembé, zeker? Dat is daar dus wel echt gezellig in Dranouter, hee.

Tot op de dag van vandaag denk ik met veel plezier terug aan dat optreden.. Ook omdat de slapeloze nachten achteraf, van de onvergetelijke aard waren.