Super Discount 2 (2004)

Alternatieve titel: Super Discount Vol. 2

Frankrijk
Electronic / Dance
Label: [PIAS]

1. Philippe Zdar en Etienne de Crécy - Poisoned (5:37)
  2. Julien Delfaud, Alex Gopher en Etienne de Crécy - Fast Track (7:38)
  3. Etienne de Crécy - Grokster (6:29)
  4. Etienne de Crécy - Morpheus (3:34)
  5. Boombass en Etienne de Crécy - Bit Torrent (5:48)
  6. Etienne de Crécy - Audio Galaxy (5:06)
  7. Mr Learn - G2 (5:38)
  8. Etienne de Crécy - Soul Seek (3:53)
  9. DJ Mehdi en Etienne de Crécy - Gifted (1:03)
  10. Etienne de Crécy - Limewire (5:52)
  11. Alex Gopher en Etienne de Crécy - Overnet (8:54)
avatar van T.O.
Was een slordige toevoeging. Heb alles even verbeterd.

avatar van brooklyn
Toch leuk dat er naar 8 jaar een deel 2 komt

avatar van BoordAppel
Leuke songtitels.

fantastisch vervolg op het al even fantastische eerste deel. echte typische french-house met als uitschieters 'fast track' (luister naar die funky basslijn), 'grokster', 'limewire' (leuk '90's housedeuntje) en 'overnet' (lijkt wel een live nummer, met een stuk of 6 climaxen).
etienne de crécy kan nog altijd zijn nummers fris laten klinken, na al die jaren.
**** 1/2

avatar van T.O.
Erg leuke opvolger. Ik vind het overigens helemaal geen typische Franse house, de nadruk ligt hier veel meer op analoge electronica; en bovendien is er veel verschil in tempo tussen de nummers.

Favoriet van mij is het epische "Soul Seek", zowel soulvol als dreigend. Een erg goeie titel dus .

Lekkere plaat dit. Er zit idd. veel verschil in tempo tussen de nummers.

Ik vond het zelf wel apart om eindelijk 's het origineel van Fast Track te horen, dat is toch een stuk sneller dan de (geweldige) mash_up met Simian's We Are Your Friends (Fast Track is daar de basistrack).

avatar van T.O.
Aha, ja er bestaat ook een vocale versie van Fast Track ("Someone Like You"), zelfs met een videoclip!

Gaaf. Wat een heerlijk nummer is dat toch!

avatar van rustugan
Goed album, het mooiste nummer is Soul seek, vernoemd naar mijn favoriete filesharing programma

Volgens mij zijn *alle* nummers vernoemd naar filesharing-programma's.

avatar van Kos
Kos
Inmiddels is er een deel 3.