Kempi - Mixtape 3.2 du Evolutie van 'N Nigga (2009)

Label: Top Notch

1. Intro (1:22)

met Rotjoch

2. 101 Barz (2:48)
  3. Du Toast (3:32)

met Nicky Huiberts

4. Dus Dat (3:57)

met R. Kay

5. Revolutie [Remix] (4:32)

met Outlawz en DJ Smoke

6. Vergiffenis (3:59)

met Klemma

7. Mooie Dromen (4:41)

met Dio

8. Wakker in du Cel [Remix] (6:06)

met Bagdad en RBDjan

9. Als Ik Val (3:31)

met M.Bizz

10. Dikke Tieten (6:07)

met M.Bizz, R.Kay, Yousef Gnaoui, Willy, RBDjan, Manny en Hef

11. Helemaal Stoned (3:29)

met Manny en Loupy

12. Party Chick (5:05)

met De Jeugd van Tegenwoordig

13. Ik Doe Me Werk (3:17)
  14. Evolutie van 'N Nigga (3:03)
  15. Faam Is! (2:47)
  16. Mijn Excuses (2:32)
avatar van ol' dirty
om te beginnen vind ik het jammer dat rotjoch door aardig wat nummers heen lult, want daar kan ik me best wel aan irriteren, maargoed dat heb je bij mixtapes in nederland vaker..

echt niet slecht deze mixtape... ik vind sowieso kempi niet slecht, wat heel veel mensen op mm wel vinden (als ik kijk naar reacties op andere mixtapes en albums van hem).

sowieso erg vet dat hij een nummer heeft met the outlawz.. wat ik ook een goede track vind... het nummer vergiffenis is een favoriet voor mij.
bij de remix van wakker in du cel dig ik die bagdad echt niet, maar RBDjan daarintegen zeker wel! en de titeltrack is ook hard.

nou is hij pas net te downloaden, dus als ik hem veel vaker geluisterd heb zal ik misschien zelfs mijn stem nog wel verhogen

avatar van Rhythm & Poetry
0,5
Inmiddels is deze mixtape ook op de luisterpaal te vinden.

avatar van NL_RAPPIN
Geniet erg veel van deze mixtape enige nadeel Bagdad wat hij op de mixtape doet vraag ik me nog steeds af en RBDjan want ik houd totaal niet van THC.

avatar van ol' dirty
het nummer als ik val is ook echt dope trouwens...
heb mixtape nu echt al veel geluisterd en zoals ik al zei, ik ga misschien mijn stem nog verhogen, en dat doe ik nu ook...

hier zullen veel mensen denken wat een onzin een 4 voor deze mixtape, maar ik dig hiphop al snel als het gewoon goed en lekker klinkt.. en dat heb ik bij deze mixtape omdat er gewoon weinig minpunten aanzitten.

P-DawG
Klemma

ik vind de mixtape een beetje matig. er zitten wel paar lekkere nummers tussen zoals het nummer met outlawz, mooie dromen, vergiffenis en evolutie van 'n nigga, maar voor de rest vind ik het niet zo heel erg bijzonder. vind sowieso dat kempi een beetje achteruit gaat maar hij is nog steeds 1 van de beste rappers van nederland voor mij.

avatar van Pooiertje
1,0
Die titel

avatar van thomzi50
Bijzonder, bijzonder slecht: niet alleen door Kempi zelf, die tegenstrijdiger dan ooit overkomt, met zijn volwassen imago enerzijds en alle nummers over vrouwen en tieten etc. anderzijds, maar ook door The Flexican, die de irritante gewoonte heeft om niet bijzondere regels eindeloos te herhalen en zodoende nummers uit te rekken tot er geen enkel tempo meer inzit. Verder ook nog eens veel matige gasten - Bagdad, een 2pac on steroids, het dieptepunt.

P-DawG
Gelukkig is RBDjan er nog.
Damn, dan moet het wel heel erg zijn

thomzi50 schreef:
ja dat vind ik ook wel, dat herhalen van stukjes en geluidjes erdoorheen afspelen hoeft van mij ook niet echt.. en zeker niet zo vaak.. en dan nog rotjoch en bagdad.. toch maar weer een 3,5

avatar van Rhythm & Poetry
0,5
Ik sluit me volledig aan bij Thomas. Tsja wat kan ik er nog aan toe voegen? Kempi is nog steeds niet te verstaan maar dat kan natuurlijk ook aan mij liggen. Want zo 'straat' ben ik nou ook weer niet. Zijn laatste album kan ik nog wel waarderen, al zijn mixtapes daarentegen vind ik knap waardeloos. Ook deze mixtape is niet veel beter dan zijn voorgaande. Het is natuurlijk ook niet slim om samen te werken met een van de slechtste DJ's die ik ken. Al wat Flexican op de tape doet gaat volledig de mist in en is zeer irritant. Dit keer kunnen twee negatieve factoren (Kempi en Flexican) niet voor een positief einde zorgen. En als RBDjan een verademing blijkt te zijn weet je wel hoe laat het is. En op Bagdad na zijn alle bijdrages niet nog slechter dan Kempi zelf.

Hef op Dikke Tieten is natuurlijk het hoogtepunt: 'Fok een bioscoop bitch, mijn tv is groot.'

avatar van 'State Of Mind'

Vind jij RBDjan goed ?

avatar van Kill_illuminati
Waarom is Bagdad een Tupac on steriods

Dat nummer Revolutie [Remix] is gewoon diep triets. De beat is slecht evenals The Outlawz zelf.

Rhythm & Poetry schreef:

Hier sluit ik mij ook volledig bij aan. Nadat ik zijn laatste 101 barz zag, dacht ik een vooruitgang te zien bij Kempi qua flow. Daarom heb ik zijn mixtape gedownload en beluisterd. Ik vind hem wat duidelijker rappen. Maar The Flexican verpest een groot deel van de mixtape voor mij. Daarnaast vind ik de teksten van Kempi niet van topniveau. Ik heb de meeste nummers maar snel doorgeluisterd en ze konden mij geen van allen bekoren.

avatar van Ill
Ill
Statemagazine Interview met Kempi:

''Hij rapt op z'n nu al legendarische 101 barz sessie''

'' Young Kempe is een natuurtalent. Hij weet niet precies waarom hij zo flowt, hij wil het gewoon lekker laten klinken. Wat dat betreft is hij als RBdjan, of Extince, andere flowgrootmeesters''

''Luister mijn mixtapes, dat zijn eigenlijk albums. Sowieso vind ik dat ik die hele mixtape shit eigenlijk gestart ben. Iedereen komt nu met mixtape dit, mixtape dat, maar vóór mij was dat echt niet zo''

Je moet eigenlijk héél het interview lezen, hij praat ook nog over Fresku die hem zogenaamd een slechte naam zou geven...

Maar over de Mixtape. Kempi zijn album 'Du Zoon' was een vooruitgang op zijn vorige werk, met als dieptepunt 3.1. Het leek eventjes alsof hij serieuzer bezig was... Maar nu ik deze mixtape luister ziet het er naar uit dat hij weer op zijn oude niveau zit.

Ik ben geen liefhebber van Kempi, ik vind hem persoonlijk een kut rapper. Maar ik geef dit toch even een kans.

avatar van lauradance
Ik versta Kempi niet. Of ik weet niet waar hij het over heeft. Vreemd.
Ik moet wel om 'Dikke Tieten' lachen, stiekem.

avatar van Hammy
Deze mixtape is echt top!!! krijgt van mij een 10+
ik wacht met alle tuigen op zijn nieuwe album die moet wel meesterlijk worden gewoon ik kan niet verwachten dat dat niet zo is

avatar van Pooiertje
1,0
Echt weer een kut mixtape, Kempi is zelf al erg maar dan gaat die Flexican het nog irritanter maken door van die stukjes 100x te herhalen enzo.
En die Bagdad is inderdaad wel heel slecht, net zo slecht als Kempi.

avatar van thomzi50
He, de fysieke uitgave is aanzienlijk beter: een betere tracklist, en vooral: geen The Flexican, gewoon de nummers zonder herhalingen of onderbrekingen.

avatar van Reint
Maar thomzi150, als je het al slecht vond, waarom koop je hem dan nog? Of ben jij recensent of iets dergelijks?

toris
ik heb hier 1 woord voor: uberslecht

avatar van Reint
Kempi breng binnenkort Du Gangsta Tape uit Eerste single/video is Ik Ben Du Baas, video van Teemong.

Ja, ik heb geprobeerd die tape toe te voegen hier maar er is iets misgegaan. Wie gaat het doen? Het is een bazentape btw, 13x beter dan deze shit.

FightForMore
Noemen ze dit een evolutie ? Ik vind 'Du Zoon' dan toch veel beter dan dit hier (ookal blijft Kempi een slechte 'gangster'rapper).

avatar van Paap_Floyd
Hij gaat maar door met die achterlijke titels

avatar van MJ_DA_MAN
Ju hept gulijk maingg.

Relax
Ik dacht ik ga deze even lekker luisteren.. blijkt dat die Flexican iedere zin minstens 10x herhaalt als het een beetje grappig klinkt..
Uiteindelijk duurd een nummer dat normaal 2 minuten lang is nu minimaal 4 minuten... en het kan uitlopen.
Als er een DJ was die...... geen woorden voor, troep DJ.

avatar van MJ_DA_MAN
Tja, dat kon je vantevoren weten. Maar er is ook een versie zonder Wackxican.