Aura Dione - Columbine (2008)

Denemarken
Label: Music for Dreams

1. Glass Bone Crash (2:24)
  2. Song for Sophie (3:20)
  3. Little Louie (4:30)
  4. I Will Love You Monday (365) (3:34)
  5. Clean Hands (3:51)
  6. Something from Nothing (3:26)
  7. Picture of the Moon (2:44)
  8. Stay the Same (3:10)
  9. Are You for Sale (2:10)
  10. You Are the Reason (3:00)
  11. Antony (4:38)
  12. Lulla Goodbye (3:28)
avatar van Papartis
Op dit moment groot in Duitsland.
Album opnieuw uitgebracht onder Aura Dione als artiestennaam.
Hoes ook ietsje anders. Misschien word zij via Duitsland ook populair in Nederland.

avatar van Papartis
Kippenvel nummer van dit album is You Are the Reason.
Wat een prachtig nummer is dit zeg...
Overigens een prima album.
Een van de meest leuke ontdekkingen dit jaar.

BobbieMarley
Slechts 8 stemmen

avatar van Emile93
Wat een verrassing dit!!! Geweldig!!!!!

BobbieMarley
Emile93 schreef:
Wat een verrassing dit!!! Geweldig!!!!!

Gelukkig weer eens iemand die deze cd ontdekt!

Papartis schreef:
Kippenvel nummer van dit album is You Are the Reason.
Wat een prachtig nummer is dit zeg...
Overigens een prima album.
Een van de meest leuke ontdekkingen dit jaar.

Helemaal mee eens!!!!! You are the reason is wel de topper van dit album, samen met I will love you Monday (365)!!!

avatar van Emile93
Haar nieuwe cd Before the dinosaurs komt uit op 4 november!!

tangmaster
Prachtig album, lekker voor de late avond, en ikan hier geen zwak nummer op vinden.

avatar van perrospicados
Wat een leuke ontdekking (voor mijn

avatar van Kramer
Dit album kreeg ik van mijn vader. Hij kwam terug in Denemarken en had in een platenzaak aldaar gevraagd wat goede Deense popmuziek van dat moment was. Toen kreeg hij dus deze CD mee. Tot vandaag had ik er jaren niet naar geluisterd. Nu ik de liedjes weer hoor valt het me op hoeveel ik er nog van mee kan zingen: de liedjes zijn allemaal niet heel bijzonder, maar ze liggen prettig in het gehoor en zijn blijkbaar toch minder hap-slik-weg dan ze bij de eerste kennismaking misschien lijken. Stay the Same is het enige nummer dat geen belletje bij me doet rinkelen, en het is niet voor niks dat ik het vergeten was: flut. Toppers zijn wat mij betreft Glass Bone Crash, I Will Love You Monday (365) en Are You for Sale, nummmers met echt memorabele melodieën. De rest is gewoon leuk. Een hele plaat Aura Dione is mij iets te lang, haar stem gaat me op een gegeven toch ergeren en de muziek gaat ook vervelen. Voor nu drie sterren.

avatar van Kramer
Kramer schreef:
Haar stem gaat me op een gegeven toch ergeren

Ik bedoelde hier natuurlijk: haar stem gaat me op een gegeven moment toch irriteren.