Porcupine Tree - The Incident (2009)

Label: Roadrunner

1. Occam's Razor (1:55)
  2. The Blind House (5:47)
  3. Great Expectations (1:26)
  4. Kneel and Disconnect (2:03)
  5. Drawing the Line (4:43)
  6. The Incident (5:20)
  7. Your Unpleasant Family (1:48)
  8. The Yellow Windows of the Evening Train (2:00)
  9. Time Flies (11:40)
  10. Degree Zero of Liberty (1:45)
  11. Octane Twisted (5:03)
  12. The Séance (2:39)
  13. Circle of Manias (2:18)
  14. I Drive the Hearse (6:41)
  15. Flicker (3:42)
  16. Bonnie the Cat (5:45)
  17. Black Dahlia (3:40)
  18. Remember Me Lover (7:28)
avatar van Aproxis
Er komt nog meer aan:
Ennnnnnnn daar gaan we weer. Wilson’s tweet van vandaag is een vaag audiofragment, en daarbij zit de volgende link:

Music For Nations - Porcupine Tree - signup form - porcupinetree.lnk.to

Wat zal het worden? Het is iets met sony music en daar hebben ze volgens mij nooit iets mee gedaan. Is het dan echt een reunie en een nieuw album?

Edit: het fragment in reverse en dan versneld levert dit op: https://wetransfer.com/downloads/48dfa4f0bb6c3e332951144f3c42328020211028134230/1368de

avatar van meneer
Aproxis schreef:
Er komt nog meer aan:

Music For Nations - Porcupine Tree - signup form - porcupinetree.lnk.to

Net ook even bij ‘discussie PT’ hier gezet. Het WeTransfer wavje is te kort om iets te kunnen zeggen maar ik geloof zeker dat er een nieuw album gaat komen. De stijl is bijna gelijk de eerste berichten die Radiohead toen bij hun laatste album brachten. Ik hou daar wel van. Lichtelijk mysterieus en dan BOEM !!!!

avatar van brajoapau
Berichten verplaatst naar Porcupine Tree

AOR_Lover
Time Flies. Na 12 jaar komt de opvolger. Prachtig nummer met een speciale betekenis omdat ik ook ben geboren in 1967.

avatar van Maarten0402
Het nummer Time Flies... Ik heb niet veel met The Incident als geheel, maar dit nummer is echt bizar goed!