Sarah Blasko - As Day Follows Night (2009)

Australiƫ
Label: Dew Process

1. Down on Love (2:31)
  2. All I Want (3:53)
  3. Bird on a Wire (3:14)
  4. Hold on My Heart (4:03)
  5. We Won't Run (4:00)
  6. Is My Baby Yours? (3:37)
  7. Sleeper Awake (6:18)
  8. No Turning Back (4:02)
  9. Lost & Defeated (3:34)
  10. Over & Over (3:58)
  11. I Never Knew (4:11)
  12. Night & Day (4:00)
  13. Hold on My Heart * (4:27)
  14. Into Light * (3:01)
MentalTheo58
Wat een fantastische popplaat is dit!!

avatar van Hendrix4live
Mooie cover. Is dit ook een beetje dromerige muziek? Want daar heb ik namelijk nu zin in.

All I Want is een ietwat Duffy-esque popliedje, maar dan wel een van het beste soort. Ik vind het erg mooi.

avatar van djarend
Nu eindelijk in NL uit

avatar van muziekobsessie
Wat een geweldige verrassende frisse plaat is dit zeg!! Doet me erg denken aan landgenootje Bic Runga(Birds is erg mooi!)

JdW
Via de Luisterpaal (again!! top app!) Sarah Blasko ontdekt. Ik vind dit een geweldige plaat. Erg mooie stem en mooie breekbare liedjes. Stem doet me denken aan Feist en zelfs aan Eddie Brickell! Het moet niet gekker worden. Al met al een hele mooie ontdekking.

avatar van Nick4
Ben deze plaat momenteel aan het luisteren en ik moet zeggen, hij is erg fijn. Lekker dromerig. Uitschieters zijn "We Won't Run", het hypnotiserende "Sleeper Awake", en het donkere "No Turning Back".

avatar van Niek
Het is een beetje Katie Melua, het is een beetje Lisa Hannigan, maar meer dan dat is het gewoon net niet. Flauwe sessie dit. Kabbelt maar voort zonder een moment interessant te worden.

BobbieMarley
Beste Niek, ik kan me niet zo vinden in de vergelijking met Katie Melua en Lisa Hannigan. Zelf vind ik het wel een mooie plaat. Maar goed, smaken verschillen.