Paul Weller - Just a Dream (2009)

Alternatieve titel: 22 Dreams - Live

11. Seaspray
  12. Push It Along
  13. Eton Rifles
avatar van Droombolus
Dit is toch een bonus CD bij de DeLuxe DVD en volgens mij niet los als CD te krijgen ?

avatar van Thuurke
Klopt, Live At The Brixton Academy

avatar van Twinpeaks
Voor nog geen 3 euro gescoord ooit bij de MM Alexandrium.Soms moet je mazzel hebben.DIt is een hele fijne live cd,met nog een mooie dvd erbij ook.Prima setlist ook.Weller live is altijd voldoende ,maar het is net of het hier iets voller klinkt allemaal en dat hoor ik graag.

avatar van Droombolus
Soms moet je heel veel mazzel hebben ....... ik ben jaloers

Deze mis ik nog in de kleksie maar is me nog steeds te prijzig op AmazonUK. Toch voorlopig voor mij het eindstation van het echt interessante live Weller gebeuren, want met die herrie elektronika vind ik 'm live gewoon niet echt lekker uit de verf komen.