OP8 - Slush (1997)

Label: Thirsty Ear

1. Sand (4:39)
  2. Lost in Space (4:08)
  3. If I Think of Love (3:17)
  4. Leather (6:05)
  5. It's a Rainbow (4:09)
  6. OP8 (4:46)
  7. Cracklin' Water (6:31)
  8. Never See It Coming (4:06)
  9. Tom, Dick & Harry (4:22)
  10. The Devil Loves L.A. (4:03)
  11. Round and Round (6:21)
avatar van Zachary Glass
Ik heb ze ooit één keer gehoord deze samenwerking tussen Howe Gelb, Calexico (destijds de ritmesectie van Giant Sand) & Lisa Germano. Ik herinner mij een pracht van een woestijnplaat

Ben er sindsdien op zoek naar - de zoektocht gaat verder

Mocht je nog op zoek zijn: ik sta op het punt om hem weg te gooien. Ben mijn cd-collectie wat aan het opruimen en deze 'Slush' gaat eraan. Qua sound vind ik het nog wel te pruimen (ik ben een Calexico-fan, laat de woestijnklanken maar komen) en de plaat is met oog voor detail geproducet, maar het gros van de songs is zo hemeltergend mak dat het des te frustrerend is dat bijna elk nummer wordt uitgesponnen tot over de vierminutengrens.