Dilla Ghost Doom - Sniperlite (2008)

Label: Stones Throw

1. MF DOOM - Sniper Elite (1:58)
  2. Ghostface Killah - Murder Goons (2:22)
  3. MF DOOM en Ghostface Killah - Sniper Elite & Murder Goons (4:14)
RedLightCityBoy
Lekker.

avatar van MAS
MAS
Jammer dat ze geen heel album of een ep samen hebben gemaakt. Samen hadden ze denk ik nog meer geweldige numers kunnen maken. Maar misschien dat DoomStarks nog komt...

Wil deze graag origneel weet iemand waar ik deze nog kan vinden? Hij staat zelfs niet op discogs.

avatar van Kill_illuminati
Ziet er interessant uit. Is dit het project waaruit men een volledig album van verwachten?

RedLightCityBoy
Beats zijn afkomstig van Donuts. Aangezien dit eerder is uitgekomen dan Donuts heb ik het gevoel alsof de beats duidelijk voor Ghost en Doom gemaakt zijn. Weet niet of het ook echt zo is, maar het trio klinkt magistraal.

avatar van Harderwiek
Had meer verwacht van deze drie invloedrijke(imo) rappers. Sniper Elite vind ik zelf slecht, waar Lightworks wel goed is op Donuts. Murder Goons is wel erg lekker en de samenvoeging van beide nummers klinkt ook nog wel aardig, maar ben er niet van onder de indruk.
Denk dat het wel goed had kunnen uitpakken als deze drie mannen een heel album hadden uitgebracht...

avatar van FlyLo
RedLightCityBoy schreef:

Antwoord:
Description: In late 2005 Ghostface Killa and MF DOOM were both recording over tracks from J Dilla's instrumental opus, Donuts, which saw release the following February. Some of these were released on Ghostface's Fishscale in 2006, while others, including a Dilla-Doom project, were postponed indefinitely after J Dilla's passing. Two of these tracks, “Sniper Elite” and “Murder Goons,” are presented here for the first time. The two are taken from two sequential songs off Donuts, meant to mix together. We are presenting the two songs unmixed, plus the two mixed together as a bonus track.

Via

Kill_illuminati schreef:

Uiteraard niet.

avatar van Silky & Smooth
Tsja, beats die ik al kende zonder rappers. Ik heb nu bij het beluisteren van dezelfde nummer op Donuts ook niet echt het gevoel dat ze ontbreken na het horen van deze EP. Het is ook niet zo dat de nummers minder worden door Ghost en DOOM, vooral Ghost is leuk om te horen. Gewoon een leuke EP, maar niet zo speciaal als je van te voren verwacht met deze 3 grote namen.

avatar van No Surrender
Heb MF Doom nooit wat gevonden, vind hem echt slaapverwekkend klinken. Daarin tegen vind ik GhostFace wel heerlijk klinken. Wat een geweldige rapper is het toch. Producties klinken aardig.

*2.5

avatar van Kos
Kos
Hoe zit het eigenlijk met DOOmstarks? dat was ook even een project toch?