Slim Thug - Boss of All Bosses (2009)

Label: E1

1. Boss of All Bosses (3:16)
  2. I'm Back (3:41)

11. Hard (4:07)

met J-Dawg en Scarface

12. She Like That (4:41)

met Killa Kyleon

13. Welcome 2 Houston (8:58)

met Big Pokey, Chamillionaire, Lil' Keke, Lil' O, Mike D, Mike Jones, Paul Wall, Rob G., Trae, UGK, Yung Redd en Z-Ro

14. Perfect 10 * (3:30)
  15. Gotta Get It * (3:16)
X-man
Zeer vermakelijk album. Zoals Thomzi ook al aangaf in zijn goede review, het springt er nergens bovenuit ofzo, maar toch blijft het boeien. Daarnaast heeft hij een nuiek stemgeluid, wat ik wel kan waarderen. Voorlopig een 3.

X-man
MJ_DA_MAN schreef:
De Mike D die meedoet op Welcome 2 Houston is toch niet de Beastie Boy Mike D?

Nee, dit is de Mike D van Rap-A-Lot Records. Als het goed is, is het een afkorting voor Mike Dean, en produceert hij tevens voor Rap-A-Lot.

Als ik me niet vergis heeft hij in het verleden ook samengewerkt met Daz Dillinger op Dillinger & Young Gotti en nog wat andere (latere) Dogg Pound werkjes.

avatar van ASman
Vooral het nummer 'Thug' is waanzinnig vet als cruisenummer en met I Run, I'm Back en Welcome To Houston staan er nog wat toffe nummers op. Maar de rest wordt een beetje monotoon en weinig creatief. Misschien groeit hij bij zijn volgende album...

X-man schreef:

SMH
Mike D is niet die ouwe opa van de Beatie boys ook niet de legendary producer van Rap-A-Lot

Dit is natuurlijk de Houston legend, OG SUC, grey-tape legend miggity Mike D The Boss Hogg Carleon
ook van de Southside Playaz met 3-2 en Fat Pat

Wel een harde CD trouwens, heb hem nog niet in mijn CD-collectie, maar heb hem wel gehoord.
Beste liedjes:
- Leanin: Pimp maakt hem helemaal af; harde beat; gekke sample als refrein
- Associates: catchy refrein van Ro; lekkere beat
- Thug: met het Eazy E refrein, leuk concept, goed afgewerkt
- Welcome 2 Houston: met Texas vets Lil O, Mike D, Keke, Pokey, UGK en nog een paar andere

Jammer van I'm Back, niet slecht zoals hij nu is, maar de Dre versie was beter en paste meer bij het liedje

Deze CD is precies zoals ik hem verwachte met typische Mr. Lee beats en goede features

avatar van Robbie Keane
Slim Thug bewijst hier wederom beregezellige muziek te kunnen maken

avatar van Silky & Smooth
Keiharde plaat van Slim Thug. Vanaf het eerste nummer tot het laatste nummer knalt de muziek door je speakers. Mede door de relatief korte speelduur blijft dit album interessant. En daarbij is het ook niet vervelend dat het laatste nummer, de track die dit album bijna tien minuten langer maakt, ook nog eens één van de beste nummers op het album is. Boss of All Bosses is daardoor kort en krachtig met een heerlijke, relaxte afsluiter. Perfecte combinatie!