Susanna Hoffs - When You're a Boy (1991)

Label: Columbia

1. My Side of the Bed (3:29)
  2. No Kind of Love (3:05)
  3. Wishing on Telstar (4:11)
  4. That's Why Girls Cry (3:58)
  5. Unconditional Love (3:50)
  6. Something New (3:51)
  7. So Much for Love (3:32)
  8. This Time (2:35)
  9. Only Love (4:25)
  10. It's Lonely Out Here (3:51)
  11. Made of Stone (3:12)
  12. Boys Keep Swinging (5:01)
Moderne California sound vind ik. Heb deze plaat op cassetteband gekocht en draaide hem grijs in mijn walkman. Zo bracht ik de tijd door en met alle liedjes kan ik na al die jaren nog steeds meezingen.
De twee covers (Unconditional Love - Cyndi Lauper, Boys keep swinging - David Bowie) zijn oké, maar hadden niet gehoeven.

avatar van FunkStar
My Side Of The Bed, de eerste Solo Single was erg lekker!

Hendrik68
Lekkere poprock die maar weer eens bewijst dat het hebben van een lekkere stem het halve werk is. Natuurlijk horen we hier geen wereldschokkende composities, maar het is gewoon van begin tot eind een lekker wegluisterende plaat in het poprocksegment. Ik heb hem ooit aangeschaft en heb er tot op heden geen spijt van. Soms moet je ook even afwijkende van je favoriete muziek van deze tijd en teruggrijpen naar een CD uit je jeugd. Nou dat lukt met deze CD opperbest.

avatar van dynamo d
Inderdaad, Susanna Hoffs heeft een lekkere stem. My Side of the Bed en No Kind of Love maar vooral Wishing on Telstar zijn prachtige gezongen.