Dio - Rock & Roll (2008)

met Big2 en Sjaak

6. Blijf Lopen (3:41)
  7. Interlude (0:37)
  8. Baby (3:43)
  9. Ze Roepen (DIO) (3:41)
  10. Voor Dough (3:46)

met The Opposites

11. Papa (3:50)
  12. Cool (4:05)

met Reverse en Jayh

13. Ruimteschip (3:50)

met Reverse en De Jeugd van Tegenwoordig

14. Rustig (4:20)
  15. Tijd Is Geweest (3:06)

met Willy

16. Laat Niet Los (4:32)
avatar van dilladawg
Ik vind papa eigenlijk best goed geproduceert, beste track van de cd. Voor de rest erg matig/slecht kom niet hoger dan een 2.5*.

avatar van music4life
snap niet waarom mensen zo laag stemmen voor dit toch wel goede eigenzinnige nederlandse hip-hop/rap album

lekkere muziek
over het algemeen goede teksten
ook wel gevoeligge teksten, of teksten met enige diepgang
vind Dio ook een van de beter nederlandse hip-hop artiesten, hij neigt volgens mij het meest naar pop in de hip-hop.

ik zit tussen de 3.5 en 4. zouden meer mensen moeten doen maar ieder zijn/haar mening

avatar van Flipm0de
Die clip van Aye is inderdaad geweldig! Maar voor de rest doet Dio, en dit album me heel weinig.

avatar van KILLERBEE99
Die clip van Aye is echt vet gedaan!

avatar van Gloeilamp
De clip van Aye is inderdaad erg vet!
Het album zelf boeit me iets minder, helaas.

avatar van party
leuke debuutalbum. het heeft echt leuke teksten geen voorspelbare rijms en ook heeft hij een goeie flow de beats zijn aleen niet echt alemaal perfect dat kan komen door de producer big 2 van de opposites. ik denk dat hij aleen maar moet rappe in plaats van produceren, hij heeft wel een goeie productie geleverd op de tracks TIJDMACHINE AYE EN PAPA. verder is het een vette album.

avatar van Booyo
Hoe is het mogelijk dat zoveel mensen Ruimteschip als favoriet hebben aangevinkt zeg. Ik wou net neer zetten wat een k*t nummer dat is. Verder staan er wel wat leuke tracks op deze plaat. Dio heeft een erg prettige stem, maar helaas zit er te veel troep tussen om het voldoende te vinden.

avatar van scott
En dit is dus geen Ronnie James Dio........

avatar van Slowgaze
Goede bijdrage, scott.