bram1610 schreef:
Twee dingen. Ten eerste vind ik dat je review nog redelijk positief is voor deze conclusie. Ik denk dat dit album en Animal Collective in het geheel best eens potentie voor jou kunnen hebben, het vergt wellicht wat moeite. Blijf doorzetten, dan is er niks vermoeiends meer aan en is het een klein uur genieten geblazen. Ten tweede moet ik je teleurstellen. De laatste release, Centipede Hz, is nog wat onnavolgbaarder dan deze. Daardoor ook wat minder goed, als je het mij vraagt. Misschien heb ik ook goed nieuws voor je. In hetzelfde jaar als deze release heeft Animal Collective nog een EP uitgebracht genaamd Fall Be Kind. Die is ook heel sterk en misschien wat toegankelijker dan deze. Op zijn minst wat concreter. Check het eens en laat me weten hoe je ontwikkeling vordert
Bedankt voor de tip, want dit is zeker een interessant plaatje, die mogelijk nog kan groeien. En ja, m'n conclusie is te negatief nu ik teruglees. 5/11 liedjes vind ik goed (1,2,5,6,10), de rest heb ik (nog) niet zoveel mee. Wat ik zo leuk vind aan deze plaat is dat ik eindelijk weer een band met een 'eigen geluid' hoor tussen de brei van al 't indie-spul.