Aural Fit - II (2008)

Japan
Label: P.S.F.

1. Incompatiable P_SY (12:03)
  2. Diagnostic P_N_S (13:20)
  3. Resolver (6:37)
  4. Stuffed Men Part II (6:09)
avatar van Jazper
Dit is nog eens een heerlijke bak overstuurde herrie zeg. 38 minuten lang het gas erop. Gitaren die nauwelijks nog als gitaren klinken, een gezellige bas en een trommelaar. En lawaai maken maar, en hoe
Vooral het eerste nummer heeft een voortreffelijk geluid. In Resolver wordt aan variatie gedaan, want daar hoor ik stemgeluid. In het laatste nummer ook trouwens. Erg leuk, 4 sterren.

avatar van Jazper
Helaas is dit niet het tijdstip dit plaatje het volume te geven dat het verdient. Het hoort je wat mij betreft namelijk te overrompelen. Dat heeft het de vorige keer bij mij in ieder geval gedaan, want nu hoor ik ineens dat het eerste nummer ook zang bevat. Nou ja, zang. En niet dat het wat uitmaakt. Het is niet de stem die het hem doet hier. Wat klinkt dit lekker rauw en vies.