Elton John & Tim Rice - The Lion King: Nederlandse Cast (2004)

Label: Walt Disney

1. Alles Ademt en Leeft (4:49)
  2. Lied van de Savanne (2:39)
  3. Het Nieuws van de Dag (2:47)
  4. Jacht van de Leeuwinnen (2:20)
  5. Dan Ben Ik de Baas van het Land (3:04)
  6. Kauwauw (3:19)
  7. Zij Leven Voort (3:26)
  8. Sta Paraat (4:34)
  9. Op Hol Geslagen (2:33)
  10. Rafiki Rouwt (2:16)
  11. Hakuna Matata (3:14)
  12. One by One (2:12)
  13. De Waanzin van Koning Scar (4:46)
  14. Arm Land (4:27)
  15. Lang Is de Nacht (4:46)
  16. Voel Je Hoe de Liefde Groeit (5:10)
  17. Hij Leeft in Jou (4:21)
  18. Simba Tegenover Scar (2:32)
  19. Koning van de Hoge Rots / Alles Ademt en Leeft (3:42)
avatar van kwinz
Hmmm...

zo weinig mensen die hier op stemmen ik vond m super,allemaal favorieten maar aantal nr die dr boven uit steken zijn ,alles ademt en leeft ,super zoals the circle of life is vertaald bijna nog beter dan de nederlandse film versie ,kauw wauw,geweldig nr van de hyena's ,de waanzin van koning scar,hij probeert nala te verleiden in dit nr maar het gaat m niet lukken,lang is de nacht meer persoonlijke reden een mooi nr omdat het conract tussen mij en mn vader ook al 10 jaar helemaal verleden tijd is,is een lang verhaal,maar dat ga ik niet vertellen,voel je hoe de liefde groeit super mooi kippevel nr en nog zn kippevel nr hij leeft in jou,dit is mijn allereerste musical en het blijft de beste,na die tijd nog beauty and the beast,mary poppins en kruimeltje gezien
1.the lion king
2 mary poppins