Escalatie Team - De Escaleerplicht (2008)

Label: Platform

13. Zomaar een Zomerdag
  14. Diep
  15. Kom bij de Politie [Remix]
avatar van Rhythm & Poetry
Dit is dus drie keer niks. En dan heb ik het met name over de teksten. Kom bij de politie is een voorbeeld van zo'n slecht nummer. De raps vullen elkaar slecht aan. Productioneel is het allemaal wat interessanter.

JET_JAGUAR
hater!
misschien niet zo goed als ik had gehoopt, maar Patreez killed shit.

het album doet zeker niet onder de rest van neerlands hiphop talent. misschien niet commercieel maar zeker wel independant. dus gewoon een beetje supporten die hap.
en daarnaast....smaken verschillen...
producer dopaganda hoort bij de nederlandse top wat betreft producers. samen met greg en P wordt er wel goed werk afgeleverd.

Als je dit 3 x niks vind heb je het echt verkeerd begrepen!
Texten zijn scherp en vol humor! Beats zijn dik, dopa heeft weer zijn best gedaan!

Shit is keihard! Escalatie Team is goed op weg, props!

avatar van Chrisseh
Ik vind dit nummer wel zeer lekker geproduceerd. Maar die staat hier niet op.

Poppekontje
Dit is toch minder dan ik ervan verwacht had. Staan zeker wel een aantal lekkere nummers op, maar buiten Patreez zijn de emcees ook niet echt tof. Producties zijn wel nice, maar goed is eht allemaal niet.

avatar van MJ_DA_MAN
Chrisseh schreef:
Ik vind dit nummer wel zeer lekker geproduceerd. Maar die staat hier niet op.
Wat een ruknummer (die rappers en voornamelijk die teksten dan).

avatar van Chrisseh
Geef ik toe, maar toch ergens vind ik het wel iets hebben. Maar inderdaad, rappers en teksten slaan nergens op

raffael77
Ze rappen dan allemaal niet zo erg lekker maar dit is nou wel precies de oldschool boombap sound.
De beat is gruwelijk dope maarja niet iedereen snapt dat.

avatar van Reint
Ik vind die derde rapper en Patreez in dat nummer wel fijn rappen. Die laatsgenoemde heeft ook wel leuke wordplay vaak.

avatar van Reint
Toch wat wisselvallige plaat, met name door de gastbijdrages. Hoogtepunt is Pat's Catharsis, één van de meest oprecht grappige hiphopnummers die ik ooit heb gehoord.