Kempi - Du Zoon (2008)

Label: Top Notch

1. Draai Ehm Af (3:34)
  2. Revolutie (4:10)
  3. Leven van de Faam (3:19)

met Sjaak

4. Hier Ver Vandaan (3:03)

met Willy

5. Haat & Verraad (6:36)

met Winne en RBDjan

6. LORD (4:29)
  7. Stratiblues (4:17)
  8. Ze Weten van Mij (3:50)

met Salah Edin en Klemma

9. Ze Wil Weg (3:56)
  10. Door Dik & Dun (4:06)

met Jalise

11. Wakker in du Cel (4:06)
  12. Dagen van du Bijbel (2:10)
  13. Buschauffeur (2:59)
  14. Dans Met Je Moeder (8:38)
  15. Nice (3:25)
Ook dit album zal wel weer heel slecht becijferd worden, maar ik ben echt benieuwd naar dit album.

Misschien koop ik hem wel echt, want ik vind Kempi toch wel gaaf soms. Hij doet zijn eigen shit, en als je toch een beetje nadenkt bij een nummer over wat hij zegt, kun je het de andere keren dat je het luisterd wel gewoon prima volgen. Dus, ik zeur niet zo vaak over dat hij niet te verstaan is.

Ik ben benieuwd.

En, free kempi.

Heb toch wel goede dingen gehoord van insiders. Ook hen die de laatste mixtape niks vonden.

avatar van Yzzné
Ben benieuwd hoe dit zal klinken, hopelijk beter dan zijn mixtapes ( moet wel ).

dope cover!

avatar van Kos
Kos
Tja, hij kan gewoon niet rappen dus lijkt me dit per definitie al niks.

Of hij moet als een soort hiphop- Rocky in trainingskamp zijn gegaan om z'n skills te trainen, maar daaraan waag ik te twijfelen.

-edit- die clip, weheheh .

kArIzMa_TuRk
Henrix schreef:
En, free kempi.
Zit ie weer vast dan?

kArIzMa_TuRk schreef:
Zit ie weer vast dan?

Jep, check de video

En:

De documentaire Free Kempi is op zaterdag 6 september van 20.40 tot 21.30 uur te zien bij BNN op 3.

Hoort er trouwens niet bij de staan dat het album 7 september uit komt? Want nu lijkt het net of hij al uit is?

avatar van No Surrender
Kan niet wachten... Dans Met je Moeder en LORD moet ik gewoon horen. {{{let op sarcasme}}}

RedLightCityBoy
Clip vindt ik wel dope, wat kees de koning als zij, om uit je shit te komen moet je een goede plaat maken. Hopelijk deze dan maar.

avatar van MJ_DA_MAN
Paar gruwelijke spelfouten in de tracktitels:

Haat & Verraad > Haat & Vurraad

Dans Met Je Moeder > Dans met Ju Moedur

In eerste instantie zou het album ook De Zoon gaan heten, gelukkig zal Kemp op tijd genoeg dat dat natuurlijk niet correct was.

avatar van Rhythm & Poetry
Inderdaad MJ, hier is het gelukkig wel goed gegaan:

-Draai Ehm Af
-Leven van du Faam
-Wakker in du Cel
-Dagen van du Bijbel

Ik ga het album overigens wel een kans geven, ook al weet ik nagenoeg zeker dat het niet veel gaat worden. Slechter dan zijn mixtapes kan het in ieder geval niet zijn.

Edit: Chapeau, dat hij Buschauffeur juist heeft geschreven. (voor de users met een evenhoog IQ als dat van Kempi: Chapeau kun je niet in je haar smeren)

avatar van T.O.
Wat nou Free Kempi, laat hem lekker in de bak zitten

tuktak
waarom zit die knakker in de cel dan? mishandelen van mijn oren door het verkrachten van muziek, en het terroriseren van de maatschappij met deze onzin? levenslang dan

avatar van Stapler
Wat de neuk... Nu zakt mu broek van mu gat.
Zijn broer zegt: De mensen hebben een verkeerd beeld van hem, hij is geen gangsta, gewoon een rustige normale jongen die van muziek houd.
Maar waarom dan doen als of je in NL de staat van de zorg (het begint harder en minder te worden, ik weet het) keihard moet hosselen (of hoe we dat tegenwoordig noemen).
Wat een harige ballen zeg
Nogmaals Kempi: Je zuigt teelbal.

1,0
Ik snap helemaal niets van je bericht. Hosselen?

avatar van Stapler
Hahaha snap je het nu wel?

Mensen beoordeel nou niet eens om wat hij doet maar om zijn muziek.
Ik heb wakker in du cel al vaak geluisterd en vind het echt een goed nummer . Ook de andere previeuws klinken goed, dus ik denk dat dit album wel goed gaat worden (naar mijn mening)

FREE KEMPI

avatar van melis333
'Wakker in du cel' vind ik wel leuk!
Maar heb zo'n vermoeden dat ik de rest van de cd niet kan waarderen..

|Joël|
Ik moet altijd lachen om die video.
Geef hem dan maar levenslang als 'ie zo gaat zeuren.

Superbeertje
donnyq schreef:
Mensen beoordeel nou niet eens om wat hij doet maar om zijn muziek.

Hij rapt over de dingen die hij doet, dus moeten we hem daar ook op beoordelen. Als hij dingen alleen zegt in zijn muziek, en niet doet in het echt dan is hij nep. Ik vind Kempi trouwens slecht, maar ik ga het dan toch maar een kans geven, gewoon ff checken verder niks. Wie weet beland het net als zijn vorige mixtapes in mijn virtuele prullenbak.

avatar van wie ik?
Yes Kempi komt met een plaat.

help...

avatar van Game
Stapler schreef:

keihard moet hosselen (of hoe we dat tegenwoordig noemen).

Dit is pas "hosselen"

avatar van No Surrender
Dit is toch die imbeciel van 'zoveel anale stress'?

avatar van Montorsi
Bewust verkeerd gespelde titels. Hoe oud zijn we nou

RedLightCityBoy
Dat zal dan wel Brabantse straattaal zijn

avatar van MJ_DA_MAN
Helaas wel ja, je wordt er he-le-maal gek van op straat.

avatar van Game
Ja maar waarom zouden wij alles goed gaan spellen als we ook gewoon kunnen typen/schrijven wat we horen?

Gewoon hele slimme jongen die Kempi!

1,0
Wat slowchat weggehaald.