Heavy Stereo - Deja Voodoo (1996)

Label: Creation

10. Keep Up
  11. Planet Empty
  12. Shooting Star
tondeman
im a sleep.. freak... me!

britsnob
degelijke melodieuze glamrock beter dan alle oasis releases post definteleymaybe, onderschatte verguisde plaat zonder dat gem en andy bell hun talent vergooien in oasis en nu beady eyes

avatar van jerome988
Heerlijk album. Gem Archer laat zien dat hij een prima songwriter is. Wat later in zijn tijd bij Oasis en Beady Eye ook nog een aantal mooie nummers heeft opgeleverd. Niet in staat om hits te schrijven, maar haalt altijd wel een minimaal niveau. Mijn favorieten van dit album zijn Cartoon Moon, Mouse in a Hole, Reaching for Heaven en Shooting Star.