Keri Hilson - In a Perfect World... (2009)

R&B / Hip-Hop
Label: Zone 4

1. Intro (1:29)
  2. Turnin' Me On (4:08)

met Lil' Wayne

3. Get Your Money Up

met Keyshia Cole en Trina

4. Return the Favor (5:29)

met Timbaland

5. Knock You Down (5:26)

met Kanye West en Ne-Yo

6. Slow Dance (4:23)
  7. Make Love (5:22)
  8. Intuition (4:12)
  9. How Does It Feel (3:59)
  10. Alienated (4:34)
  11. Tell Him the Truth (4:49)
  12. Change Me (4:55)

met Akon

13. Energy (3:30)
  14. Where Did He Go (4:57)
  15. The Way I Are * (3:01)

met Timbaland en D.O.E.

16. Scream * (5:41)

met Timbaland en Nicole Scherzinger

17. Do It * (4:17)
  18. I Like * (3:37)
avatar van midnight boom
wow nieuwe nummers van justin!!!!!!!

avatar van realmadrid23
een album waar ik lang op gewacht heb. keri heeft een geweldige stem . de nummers " Energy " en " return the favor" zijn me goed bevallen. ik ben ook erg benieuwd wat de overige nummers te bieden hebben, en al helemaal omdat Timbaland verantwoordelijk is voor de producties. ( op een paar na ). een samenwerking met timbaland/timberlake belooft weer veel goeds...

ps: de albumcover klopt niet .

avatar van midnight boom
nr 1 turn off is met lil wayne

avatar van RestLove
Alsof dit ooit nog gaat uitkomen

avatar van MJ_DA_MAN
Deze plaat kan er voorlopig af, tracklist is nog helemaal niet bekend.

avatar van Nickstbo
...zucht... al verschoven naar 2009

avatar van Murdock
Nummer 4: Mic Check is toch met Akon. Wel grappig hoorde laatst het refrein van dit nummer in een hiphop nummer.

avatar van RestLove
net als je denkt dat het nooit meer uitkomt...lekt het. Officiele kopie trouwens op 24 maart in de winkels.

1. "Intro" - 1:29
2. “Turnin' Me On” (featuring Lil Wayne)
(Polow da Don, Jeff Bhasker*, No I.D.) – 4:08
3. “Get Your Money Up” (featuring Keyshia Cole & Trina)
(Polow Da Don w/ additional production by Danja) – 3:17
4. “Return the Favor” (featuring Timbaland)
(Timbaland) – 5:28
5. “Knock You Down” (featuring Ne-Yo & Kanye West)
(Danja) – 5:26
8. “Intuition”
(Timbaland w/ additional production by Danja) – 4:11
9. “How Does It Feel”
(Timbaland & Danja) – 3:58
10. “Hey Girl” (featuring T-Pain & Lil Jon)
(Timbaland, Polow da Don) – TBC
11. “Alienated”
(Cory Bold w/ additional production by Danja) – 4:34
12. “Tell Him the Truth”
(Danja) – 4:49
13. “Change Me” (featuring Akon)
(Polow da Don) – 4:55
14. “Energy”
(The Runaways) – 3:29
15. “Where Did He Go”
(Timbaland & Danja) – 4:58

dit is de officiele tracklist . album idd gelekt,.

Een degelijk album, niet meer, niet minder!
Hey Girl staat niet op alle versies van het album...

Heb de juiste tracklist met de tijden doorgestuurd naar de admins.

Lekkere cd hoor! Vooral de singles zijn erg goed.. maar dat wist ik al haha

avatar van musicman13
teleurstellend, maar wel goed! Een 3

musicman13 schreef:
teleurstellend, maar wel goed! Een 3

teleurstellend goed dus.

realmadrid23 schreef:

teleurstellend goed dus.

Ik begrijp hem wel

De singles zijn allemaal erg goed, dus verwacht je de rest ook net zo goed te zijn. Maar dat zijn ze bij lange na gewoon niet. Maarja, 4 singles die erg goed zijn plus een stuk of 2 andere nummers die ook erg goed zijn en de rest best degelijk, op 14 nummers is toch een gemiddeld cijfer

Er is nog een bonustrack genaamd Quicksand
YouTube - Keri Hilson - Quicksand [Bonus Track]

avatar van MJ_DA_MAN
realmadrid23 schreef:
2. “Turnin' Me On” (featuring Lil Wayne)
(Polow da Don, Jeff Bhasker*, No I.D.)
No I.D. .

avatar van Katsmusic
I liiiike!
Maar wanneer komt ie nou eens eeeindelijk uit?

'Hey Girl' is echt een van de vetste clubbangers die ik ooit gehoord heb!

avatar van jowietje
Keri Hilson heeft vanaf de eerste single mijn aandacht vast gehouden tot aan de release van het album. Iedere track op het album is geniaal, zowel in productie als vocaal. Wat me vooral aanspreekt aan het album is dat ieder nummer zijn eigen sound heeft. Zo is het grootste gedeelte niet met elkaar te vergelijken.

Daarnaast zijn de unreleasde tracks ook nog eens supergoed, met name Hurts me is heerlijk. Hey Girl was ook erg sterk, zeker voor singlemateriaal. Deze is echter naar de Paradiso Girls gegaan.

5 sterren voor Miss Keri Baby!

avatar van Game
Uhm, is dit album niet dit jaar uitgekomen ipv 2008?

avatar van Kill_illuminati
Knock you down heeft een best lege productie. Verder vind ik de vocalen van zowel Keri als die van Ne-Yo en Kanye West gewoon goed.

avatar van Game
Leuk nummer ja, valt me trouwens op dat dit album niet echt populair is. Terwijl Keri Hilson in de States nu toch wel 'huge' is. Zingen kan ze in ieder geval wel.

avatar van Anne Maaike
Het valt me toch allemaal wat tegen. Een aantal leuke nummers zoals Knock You Down, Energy en Return The Favor verder vind ik het weinig bijzonders.

avatar van catdog
Timbaland is inmiddels al een tijdje spoorloos op het gebied van producties maar bij goede vriendin Keri die al te horen was op de monsterhit: "The Way I Are" laat hij toch nog wat van zich horen. Nog altijd geinteresseerd in Timbo-producties heb ik dit album aangeschaft. En ja hoor, het lukt Timbaland nog steeds om hier en daar lekkere producties af te leveren. Keri Hilson, die de riedeltjes en de teksten verzorgd komt samen met haar productie team bestaande uit Danja, Polow Da Don en Timbaland een zeer divers R&B album afleveren maar toch zitten er bij bijna elke track wat mankementjes aan.

Qua productie staat het zoals eerder gezegd op scherp en daardoor weet de "Intro" gelijk je aandacht al te trekken. Een goed voorproefje op wat komen gaat.

"Turnin' Me On" en "Get Your Money Up" zijn wat standaard R&B trackjes met zwakke gastbijdrages van o.a. Lil' Wayne en Trina maar de nummers beschikken over de juiste productie om van deze tracks geen wegwerptracks te maken. Helaas zijn dit dus niet de ideale plaatjes voor Keri om zelf te laten zien wat ze in huis heeft.

Timbaland wordt er dus maar weer bij geroepen om Keri de juiste weg in te sturen en "Return the Favor" is weer een heerlijk speelse track geworden zoals "The Way I Are" dat ook is. Keri en Timbaland maken er samen een vrolijke R&B plaat van zodat het in elke club gegarandeerd gaat staan voor een heerlijk avondje uitgaan. Het enige mankement met dit nummer is de veels te lange outro. Nog 40 seconden voor het aflopen van de track lijkt het volume al gedempt te zijn en wordt er eigenlijk een halve minuut in stilte gewacht op de volgende track.

"Knock You Down" is het wachten echter waard. Vocaal laten Keri en gastartiest Ne-Yo zich van hun beste kant zien en met een aantal aanstekelijke hooks én een rap van Kanye zonder de vocoder is er weer een goede R&B track afgeleverd. Een minpuntje aan dit nummer zou de productie kunnen zijn die zo hier en daar wat magertjes aandoet maar het doet geen afbreuk aan het nummer.

Met "Slow Dance" brengt Keri ons de eerste slow-jam van het album. De productie heeft enkele futuristische geluidjes en kent hier en daar wat leuke sprongetjes zoals de beatbox breuk in de bridge. Qua melodie is het wat minder catchy als voorgaande tracks en gezien het feit dat dit album het sowiezo niet van de hoogstaande teksten moet hebben is de track hier en daar wat aan de saaie kant. Toch is het geen verkeerd nummer.

Opeens klinkt Keri Hilson heel erg poppy met de door Polow Da Don-geproduceerde track "Make Love". Keri probeert heel erg zoet en lief over te komen. Leuk voor een zonnige dag maar de track ligt wat aan de irritante kant en het komt nogal geforceerd over. Leuk om je diversiteit als artiest te laten zien maar storend in de R&B lijn van dit album en wat mij betreft een zwaar dieptepunt.

Met "Intuition" blijft Keri daar een beetje zitten. Hoewel Timbaland een erg leuke productie aflevert met wat Oosterse invloeden doet de productie tegelijkertijd afbreuk aan het nummer. Het mankement met de productie ligt hem aan het feit dat bijna de gehele track op dezelfde beat leunt waardoor het erg snel verveeld. Keri weet er gelukkig melodieus nog wat leuks van te maken.

Timbaland en Keri sturen ons weer richting de dansvloer met "How Does It Feel". Met een vrij catchy melodie en wat one-liners van Timbaland ("Put your hands up in the sky and wave, and wave") is er weer een lekkere clubtrack afgeleverd. Met deze instelling is denk ik ook deze track gemaakt want hoewel ook de productie vrij lekker is hoor ik, afkomstig van Timbaland, een aantal riedeltjes die ik ook al hoorde in "Return the Favor". Niet bijster origineel dus.

Met een aantal opmerkelijke minpuntjes aan voorgaande tracks begint het gemiddelde van het album wat af te zakken maar Keri weet zichzelf weer omhoog te duwen met "Alienated". Productioneel hoor je Danja van zijn beste kant en samen met de vocalen van Keri wordt er een erg zweverig, pakkend en enigszins betoverend nummer afgeleverd. Met betoverend doel ik voornamelijk op het fantastische outro dat me in de verte doet denken aan Daft Punk's "Voyager".

"Tell Him the Truth" is een wat saaie track wat voornamelijk aan de melodie van de track ligt. Tekstueel en ook productioneel is het één van de betere tracks maar door de saaie en zeurderige melodie is het een track geworden die je snel vergeet.

Keri blaast het uit op het intro van "Change Me" en ook de instrumentatie blaast er als het ware in. Het is een track dat je aandacht hoe dan ook weer heeft weten te bemachtigen na het saaie "Tell Him the Truth" door de hoeveelheid energie die er melodieus, vocaal en productioneel in wordt gegooid. "Change Me" had een titelsong voor "Over the Hedge" geweest kunnen zijn. Jeweetwel, die animatiefilm met die ADHD eekhoorn. Deze track vol van de energie maakt namelijk ook gebruik van een eekhoorn maar dan van een zeer irritante die als het ware het nummer komt verpesten. Schenk je er niet zoveel aandacht aan dan is "Change Me" gewoon een lekkere R&B track.

Het is vrij frapant dat Keri op de daaropvolgende track komt zingen "This love is taking all of my energy". Op wat mij betreft de sterkste track van het album schotelt Keri ons een prima R&B nummer voor met hier en daar wat Popinvloeden. Het catchy refrein, de leuke productie en de, in het opzicht van enkele voorgaande tracks, goede tekst maakt Keri het gezegde "We saved the best for last" geheel waar.

Timbaland en Keri komen ons gedag zeggen op "Where Did He Go". Een prima nummer om een album als dit mee af te sluiten maar een niet al te memorabel nummer.

Alhoewel dit album zoals gezegd flink wat mankementen heeft naast de sowiezo wat magere teksten (maar voor goede teksten beluister je ook niet dit album, dit is puur vermaak) schenk ik dit album na wat twijfelen toch een 2,5* toe.

Favoriete tracks: "Alienated", "Energy" en "Return the Favor".

avatar van NewYorkCityLight
Knock You Down vind ik wel aardig. Kanye vind ik toch de beste op die plaat, Keri valt een beetje weg tussen Ne-yo en Kanye vind ik...

avatar van Ralph
Timbaland kan het dus toch nog wel.

avatar van Lovekellycl
Welke gek zei hier dat Keri Hilson kon zingen? Heb haar in het voorprogramma van Ne-yo live gehoord en nee, ze kan niet zingen! Ze heeft wel enkele toffe nummers, maar ik had veel meer van het album verwacht.

avatar van Motivation
Ik heb dit album vandaag gekocht, een editie met 4 bonus tracks. Heb de hele plaat doorgeluisterd en wat me opvalt is dat ik de bonus tracks beter vind dan het hele album. Af en toe springt er wel een nummertje uit dat goed klinkt, maar zodra een volgende nummer begint zakt het weer helemaal in. Geen goed album dus, maar ook niet volkomen slecht, een beetje een twijfelgevalletje. Ik hoop dat ze in de toekomst het niveau vast houd van het nummer 'I Like', dat is toch wel mijn favoriete nummer die ik op de plaat heb gehoord. Voorlopig houd ik mijn stem op 2,5*. Ik zal deze plaat nog eens kritisch gaan beluisteren, misschien veranderd mijn mening.

avatar van Luckyluck93
Wat een mooie stem heeft Keri Hilson!! Ik vond Keri Hilsons stem maar moeilijk te onderscheiden van die van Nicole Scherzinger op het nummer Scream van Timbaland, maar dat terzijde. Misschien heeft Keri Hilson niet echt een stem die makkelijk te herkennen is??

Voor mij springen er een aantal nummers uit op dit album: Knock You Down, Change Me en
Energy. Knock You Down is zonder twijfel het beste nummer van dit album, met ook nog eens een goede tekst. Wel jammer dat Hilsons stem niet uitstijgt boven die van Ne-Yo, die toch beter klinkt op dit nummer. Kanye West was naar mijn mening niet nodig geweest op dit nummer, maar het blijft goed!
Ook Change Me is een goed nummer.

avatar van MetalMike
Tijd geleden dat ik hem aanhad, vandaag weer eens. Het is soms een moeilijk zit hier en daar. Begint goed, maar meteen voor mij gaat het daarna omlaag dmv van de featured artists en gekozen muziekstijl. Met uitzondering van het Ne-Yo nummer, waar Keri eigenlijk de featured artist is. Vanaf daar gaat het weer de goede kant op voor mij.
De dame heeft zo een goede stem, jammer dat klasse zangeressen als zij vaak (toen iig) ondergeschikt zijn aan wat de producer en label willen. Nadruk in het begin ligt teveel op Dance wat mij betreft. Ze heeft de stem en klasse voor echte R&B. Nummers als "Slow Dance", "Make Love" en "Intuition" worden echt door haar gedragen, ze maakt de nummers echt beter. "Alienated " is een volgend nummer waar ze laat horen wat ze kan, mits ze de juiste producer en muziek heeft.
Cd met twee kanten, wat mij betreft de nummers die meer de R&B feel hebben, liggen haar zoveel beter. Ze heeft er zo de de stem voor. "Tell Him The Truth" Muzikaal niet verheffend, maar hallo die stem zeg... daarna krijg je met "Change Me" geen slecht Dance beïnvloed nummer te horen, die inderdaad door de eerder aangehaalde eekhoorn Akon verpest word.
Een cd met dus met 2 kanten zoals ik al zei, kan er dan ook moeilijk een cijfer aan ophangen. De één houdt meer van de Dance nummers, ik hoor haar graag balladesque R&B kwelen, het is een andere smaak. Feit is in ieder geval, met een kortere cd die een duidelijke richting had gehad, had het een top plaatje kunnen worden. Het heeft sowieso één van de meest getalenteerde zangeressen uit die periode.

avatar van MetalMike
Vergeet ik nog te melden dat er met "Hurts Me" en het broeierige "Quicksand" nog twee heel fijne bonusnummers zijn.