Fleetwood Mac - Boston Blues (2000)

Label: Recall

1. Black Magic Woman (6:48)
  2. Like It This Way (4:27)
  3. Oh Well! (3:14)
  4. Jumping at Shadows (4:49)
  5. Stranger Blues (3:59)
  6. Oh Baby (4:27)
  7. Got to Move (3:52)
  8. Rattlesnake Shake (24:36)
  9. World in Harmony (4:11)
  10. Sandy Mary (5:22)
  11. Loving Kind (2:52)
  12. Only You (4:25)
  13. Red Hot Mama (4:12)
  14. I Can't Hold Out (6:31)
  15. The Green Manalishi (12:44)
  16. Encore Jam (12:45)
avatar van The Eraser
Wat is dit voor iets? Ik heb dit net gekocht, maar ken niets van Fleetwood Mac

avatar van ChrisX
The Eraser schreef:
Wat is dit voor iets? Ik heb dit net gekocht, maar ken niets van Fleetwood Mac

Dat roept de vraag op waarom je het hebt gekocht als je het niet kent?

Overigens, ben wel benieuwd naar de kwaliteit van de opnamen ... blues Fleetwood Mac heb ik nog niet.

avatar van The Eraser
Omdat ik al goede dingen gehoord heb van fleetwood mac, omdat ik het tof vind om verrast te worden door een voor mij onbekende band, en omdat deze dubbelcd mij maar 5 euro gekost heeft. (waarvoor een vakantie in Montpellier niet allemaal goed is). Maar ik vraag mij af of dit een verzamelcd is of niet?

avatar van ChrisX
The Eraser schreef:

Ja en nee.... het is 2cd set van een concert opgenomen in 1970 in Boston. Later (of eerder dat is me niet helemaal duidelijk) zijn er door het label 3 separate cd's van verschenen.

Wat ik aan samples er van heb gehoord kon het wel eens het ultieme overzicht zijn van de blues-periode van Fleetwood Mac, die hele live-set (met name dan Vol. 1 and Vol. 2)