Cage the Elephant - Cage the Elephant (2008)

Label: Relentless

1. In One Ear (4:01)
  2. James Brown (3:20)
  3. Ain't No Rest for the Wicked [Original Version] (2:55)
  4. Tiny Little Robots (4:10)
  5. Lotus (3:16)
  6. Back Against the Wall (3:48)
  7. Drones in the Valley (2:27)
  8. Judas (3:26)
  9. Back Stabbin' Betty (3:39)
  10. Soil to the Sun (3:17)
  11. Free Love (3:28)
  12. Cover Me Again * (3:15)
avatar van TerryA
In One Ear wordt de 3de single van deze album en komt uit op 6 oktober.
eerder singles waren Aint No Rest For The Wicked in JUni (net voordat ze op zomer festivals gingen optreden) en dan was album sluiter Free Love uit als single in november 2007

Ben benieuwd, ik ga ze eens op cd proberen. Op de afgelopen Londen Calling waren ze een redelijk verfrissende ervaring tussen de veelal saaie Engelse bandjes.

avatar van sean leonard
Leuke rammelende rock met enkele zeer sterke nummers. Dan bedoel ik met name het begin. Het album weet echter niet de hele tijd de boeien, vandaar "slechts" 3,5* Maar het geluid van de band vind ik hartstikke lekker!

avatar van Mctijn
Leuk rockplaatje met inderdaad een sterk begin. De rest van het album is ook heel behoorlijk. 3,5*

avatar van TaraB
Dit is echt lekker.

avatar van Masimo
Oeh, wat is Ain't No Rest for the Wicked toch een leuk liedje om te horen, die slide word je simpelweg gewoon heel vrolijk van. Verder een heel aardig album met In One Ear en Back Against The Wall. Een leuke band is 't zeker..

Trouwens, de voorkant van mijn CD is volgens mij iets completer dan dit plaatje. Bij mij staat er nog heel wat meer op, gek genoeg..

avatar van roxyatbatb
Lekker zeg!

avatar van gukker
Niet veel nieuws onder de zon, maar klinkt wel erg lekker met een mix van indierock en classic rock, er zijn ook wat bluesinvloeden zoals de slide in ain't no rest for the wicked. De sound zelf doet erg denken aan de Arctic Monkeys, en dat is natuurlijk alleen maar positief!

avatar van sjinobi
goed album. Luistert lekker weg. Goede zanger ook naar mijn mening. 4 *

avatar van Thestrals
Dit is zo lekker. :3
Voor het begin is gewoon geweldig. In one ear, wat een geweldige opening voor dit album.
lekker, verfrissend.
Het einde van Back Against the wall vind ik ook erg 'lekker'.

avatar van BartUrsem
Een album dat van begin tot eind boeit en vele malen beter dan zijn opvolger "Thank You Happy Birthday". Heerlijke plaat.

avatar van frans swa
lekkah!