3voor12 Redt de Goede Muziek (2008)

Hip-Hop / Rock

15. Kubus en BangBang - The Kids
  16. Voicst - Everyday I Work on the Road [Live 3voor12 Sessie]
  17. Spinvis - Requiem voor Talut
dikkegek
Leuk verzamelaartje, vooral leuk dat ik nu ook wat pop/rock wat het ook is heb. Voor de afwisseling in de playlist. 3.0

Lars

avatar van Stapler
Eens even opzoeken.
Ik wil die Bommenwerper [Remix] toch wel even horen.

Dazzled Kids vind ik bijzonder geslaagd!

Poppekontje
Weinig bijzonders. Dazzled Kids is wel aardig.

avatar van levenvergeten
Ik vind Serieus toch wel tamelijk briljant. Willie W en Fabergé in vorm terwijl ze flink de draak steken met alle intellectuelen in ons land. Tekstregels die blijven hangen (want ik vind serieus echt heel tof), die je te pas en te onpas integreert in je dagelijks taalgebruik (ik boek die boeken) en die serieus grappig zijn(op het hoogtepunt, laat ik een stilte vallen). Dat hele feestje wordt compleet gemaakt door een behoorlijk vette beat, die niet onderdoet voor wat Bas Bron (het lijkt me althans dat hij voor de productie verantwoordelijk is) al eerder liet horen op de twee prijsalbums van mijn favoriete Nederlandse rapgroep. Nummer behoort wat mij betreft tot de tien beste Jeugd-nummers.

Voor de rest is het toch wel duidelijk dat veel nummers b-kantjes zijn. Soms aardig, maar nergens wereldschokkend.

avatar van oruiz
alleraardigst

avatar van OmeWillem
Wat een fijne Alamo Race Track-track

avatar van gaucho
Lekker pretentieuze titel ook. Gelukkig is de foute muziek bij Qmusic in goede handen...

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
De voorganger staat er nu ook op: MP3voor12 (2003)

avatar van trebremmit
Deze kan er wel af denk ik, is een promo en die mogen niet op de site.

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
Ook deze was blijkbaar gratis te downloaden: MP3voor12 | Bright

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Berichten over de verkeerde tracklist verwijderd.