Ja, dat heb ik inmiddels gezien. Ik heb ook nog eens de versie met het boekwerk midden in, dus da's helemaal de mooiste versie begreep ik.
De plaat opent wat slap met Checkin' on My Baby maar dat wordt snel goed gemaakt met Down the Road, heerlijke slide guitar.
Window of My Eyes absolute klassieker.

Wat een mooi nummer.
Trippin' Thru' a Midnight Blues vind ik weer veel te veel mainstream. Waar de 2 voorgaande songs zich nog onderscheiden door iets bijzonders, mist dit nummer dat compleet. Op de solo met de harmonica na dan.
Big Blue-Eyed Girl is eigenlijk 't zelfde pak en laken, Zit iets meer power in, qua zang ook wel sterker, maar maakt geen indruk.
Going Home Is een soort blues / rock 'n roll wat niet echt mijn ding is en ook nooit zal worden. Probleem is dat 't allemaal teveel op elkaar lijkt, en ik 't dan snel zat ben.
The Sky Is Crying brengt me langzame blues, daar hou ik van. Dit nummer bevat weer een mooie slide guitar partij, en wekt mijn interesse weer. Mooi nummer.
Feelin' Low Down is weer uptempo, maar deze kan ik wel uitluisteren.
Feel So Bad klinkt door de blazers wat soul-achtig, dat maakt 't wel een interessant nummer.
Aardig album dit, maar als het allemaal in de stijl van The Sky Is Crying was geweest had 't mij veel meer aangesproken. De nummers die me echt aanspreken vind ik ook echt heel erg goed. Maar als 't m niet aanspreekt vind ik het ook meteen vervelend. Dat is dus een tweestrijd met deze band.
Daarom 3 sterren, want in feite vind ik de helft goed, maar een 2,5 vind ik te laag voor een produkt als dit.