What's Up 3 (1995)

Alternatieve titel: More Greatest Rock Hits of the 90's

Label: Magnum

1. Stiltskin - Inside
  2. R.E.M. - What's the Frequency, Kenneth?
  3. Green Day - Basket Case
  16. Baby Chaos - Buzz
  17. The Pilgrims - Can't Resist
  18. Dinosaur Jr. - I Don't Think So
  19. Grant Lee Buffalo - Fuzzy
Alleen al vanwege het Suede nummer "Stay together" vind ik deze cd gewoon erg lekker.
Zeker gezien het feit dat dit nummer niet op één van de reguliere albums staat .

Ik heb de single, inclusief lange versie van 9 minuten.

moviefreak#1
Deel 2 vond ik nog vrij aardig, met deel 3 kan ik dus echt helemaal niets. Ik heb wel een Dog Eat Dog periode gehad, maar dat was met het nummer No Fronts eigenlijk zo weer weg. Voor de rest zijn alleen Grant Lee Buffelo en Oasis nog een beetje aan te horen. De rest vind ik matig of slecht.

1,5 *

Lost Highway
Hier staan veel te weinig goede songs op en veel teveel vullertjes om van een goede verzamelaar te kunnen spreken.

Dit is gewoon een erg goede jaren 90 rock verzamelaar. Met als absolute hoogtepunten:
- candlebox - far behind (fantastische opbouw)
- REM - what's the frequency (een van de betere van REM)
- green day - basket case (pretpunk van hoog niveau)
- suede - stay together

HOEZO te weinig goede songs!

Bright Yellow Gun is briljant.

De rest is goed tot matig.

3,5.

avatar van sierrra
Vind dit na deel 1 en 2 ook een lekker album. Heerlijke muziek voor in de auto. Deel 4 slaat de plank mis.

Father McKenzie
Redelijk sterke verzamelaar met toch een paar ijzersterke rocksongs; 1,2,5,6. de rest vind ik iets minder, maar dat formidabele Stay Together van Suede maakt veel goed.

avatar van LucM
"Whatever" vind ik één van de beste Oasis-nummers dat ik helaas op geen enkel album van hen heb. "Stay Together" van Suede vind ik ook uitstekend, ik heb het op hun compilatie "singles" staan. Overigens vind ik de eerste 6 nummers er bovenuit steken.

avatar van Darkzone
Een aantal leuke nummers, maar de meeste ken ik niet. Dan deel 4; dat is andere koek.

avatar van johan de witt
Behoorlijk goeie ‘mixed bag’ inderdaad.

avatar van luigifort
Ik ga voor Kant A