Van deze verzamelaar heb ik wel het e.e.a in kleiner bestand op de pc staan, maar Dusty verdient meer.
Heerlijke muziek, met een prachtige klank, die je meeneemt naar soul, croners, easy listening, ballads. Je zegt het maar, Dusty doet er niet moeilijk over. Wat een fluwelen stem en wat brengt ze daarmee wat extra's mee in die toch al aangename nummers.
Bij andere berichten ben ik redelijk positief over de albums van Trijntje's eerbetoon aan Burt Bacharach. Ik gaf daar al aan dat je haar niet moest vergelijken met Dusty of Dionne. Luisterend naar haar stem, kan dat ook niet. Dusty is a league of her own.
Moois genoeg op deze prettige verzamelaar. Tuurlijk er ontbreekt vast wel weer het e.e.a, zoals bijv: Spooky en Summer is over, Wishing en Hopin' zijn er een paar.
Edoch, genoeg ander schoons te ontdekken, zoals: I,m coming home. Het wondermooie Windmills of your Mind. Natuurlijk Son of a Preacher man en de fijne opener The Look of Love, ach zo zijn er nog genoeg fijne zestiger jaren liedjes te vinden.
Gewoon opzetten en genieten maar.