Lindsey Buckingham - Live at the Bass Performance Hall (2008)

Label: Warner Bros.

1. Not Too Late (6:38)
  2. Trouble (4:22)
  3. Never Going Back Again (3:37)
  4. Second Hand News (3:42)
  5. Cast Away Dreams (4:33)
  6. It Was You (3:17)
  7. Big Love (3:29)
  8. Go Insane (4:47)
  9. Under the Skin (4:05)
  10. I'm So Afraid (9:14)
  11. I Know I'm Not Wrong (4:11)
  12. Go Your Own Way (6:57)
  13. Holiday Road (3:11)
  14. Show You How (4:49)
  15. Shut Us Down (6:04)
avatar van buckingham
Prachtig! Heb deze samen met de dvd versie. Super gespeeld! Stem wordt wel wat minder (minder bereik), maar is nog acceptabel genoeg. Maar wat kan deze man spelen!

Mooie versie van So afraid!

Ik mis alleen trying for the sun en I am waiting, wat mij betreft de beste nummers van Under my skin. I am waiting staat trouwens wel op een dvd die ik heb van een ander concert van LB. Een of ander Soundstage concert met Stevie Nicks als special guest.

Na een tijd weer eens op de koptelefoon beluisterd en naar 5***** opgehoogd. Wat een klasse!!!

avatar van Robin V
Dit moet toch zowat één van de beste live cd's ooit zijn , wat een helder geluid en het moet gezegd hij is in bloedvorm, de iets mindere zang op GYOW stoort me totaal niet. Damn deze plaat is genieten, kan ik eigenlijk nog zonder de DVD

avatar van henk01
Fijne registratie. Ben dan ook wel liefhebber van Lindsey.

avatar van Vert Lin
Mijn gitaarheld. Zo wil ik ook kunnen spelen. Jammer dar zijn laatste geplande concert tot twee maal is geannuleerd, had hem graag willen bewonderen.

Tjonge geweldig dit zeg , wat een prachtige live registratie! Aangezien we waarschijnlijk geen Big Mac albums meer gaan krijgen is dit een perfecte vervanger. Lindsey s beetje klagerige manier van zingen kan je soms een beetje gaan tegenstaan, maar wat is de man een geweldige performer, songschrijver en uiteraard gitarist. De tracklist is zeer aangenaam kent een aantal Mac klassiekers en overal druipt de klasse van deze release af. Zeer dikke aanrader!