Dominici - O3 a Trilogy - Part 3 (2008)

Label: Inside Out

1. King of Terror (7:52)
  2. March into Hell (5:58)
  3. So Help Me God (4:24)
  4. Liquid Lightning (5:23)
  5. Enemies of God (10:07)
  6. Revelation (6:57)
  7. Hell on Earth (5:11)
  8. Genesis (10:50)
Empyrium
Lekkere plaat van de voormalige Dream Theater zanger. Ik blijf erbij dat het allemaal beter luisterbaar is dan DT zelf.

avatar van Sir Spamalot
Sir Spamalot (crew)
Ik heb nog maar drie nummers kunnen beluisteren maar het zit heel goed in elkaar en zeker een album die hoog kan eindigen in veel eindejaarslijstjes. Technisch genoeg en interessant genoeg, maar met voldoende aandacht voor de song. En nu de rest beluisteren

avatar van Von Helsing
Waar ik afhaakte bij Dream Theater kan ik gelukkig weer aanhaken bij Dominici. Ik vind de stem van hem beter dan die van Labrie en muzikaal sluit het beter aan bij het debuut van Dream Theater.

Dream Theater vind ik te leeg en te glad om echt goed te vinden.

avatar van Dream Theater
De oud zanger van Dream Theater verrast met zijn 3e soloproject. Lekkere stevige portie progressieve metal afgewisseld met mooie rustige momenten. De stem van Charlie doet me af en toe aan die van Geddy Lee van Rush denken maar dan niet zo hoog. Ook nog een compliment voor gitarist Brian Maillard die uitstekend op dreef is op deze cd. Heerlijke nummers zijn Revelation, het prachtig afwisselende Enemies of God en de spetterende finale Genesis.