Suicidal Tendencies - F.N.G. (1992)

Metal / Punk
Label: Virgin

1. Suicide's an Alternative / You'll Be Sorry (2:40)
  2. Join the Army (3:32)
  3. Trip at the Brain (3:31)
  4. Suicidal Failure (2:52)
  5. I Shot the Devil (1:50)
  6. Suicidal Maniac (2:55)
  7. Institutionalised (3:47)
  8. I Feel Your Pain and I Survive (3:24)
  9. How Will I Laugh Tomorrow (6:39)
  10. Possessed (2:04)
  11. If I Don't Wake Up (4:51)
  12. Two Wrongs Don't Make a Right (But They Make Me Feel a Whole Lot Better) (2:44)
  13. I Saw Your Mommy (4:50)
  14. Human Guinea Pig (2:02)
  15. Subliminal (3:05)
  16. Surf and Slam (2:49)
  17. Possessed to Skate (2:27)
  18. I Want More (2:23)
  19. The Feeling's Back (3:59)
  20. A Little Each Day (4:04)
  21. Suicyco Mania (5:47)
  22. Pledge Your Allegiance (4:28)
avatar van Dociz
Tja, ik vind dit album geniaal

avatar van Fresch
schitterende compilatie met tracks van de eerste 3 albums van Suicidal Tendencies ,

Meer dan 78 minuten het beste van deze heren ...

avatar van kaztor
Een Best Of zonder Send Me Your Money en Can't Stop?

avatar van frolunda
Is slechts een best of (cd) van de eerste drie albums,dus wat die twee nummers hierboven betreft,nee....want die kwamen van latere albums.Zijn allemaal sterke nummers alleen vind ik de nummers van hun debuut zo anders en daarom niet zo goed passen bij de rest.Draai dit album dan ook zelden,luister veel liever naar de afzonderlijke albums.Eigenlijk alleen gekocht omdat ie destijds zo goedkoop was.

avatar van james_cameron
Verzamelaar met een reeks songs van de eerste drie albums van Suicidal Tendencies. Met de eerste twee albums kan ik niet zoveel, dus zijn feitelijk alleen de songs van How Will I Laugh Tomorrow When I Can't Even Smile Today de moeite waard. Oké, een track als I Saw Your Mommy is dan nog wel grappig, vooral door de tekst, maar al met al hoor ik liever het latere werk van de band.