Hobbes schreef:
Luister al jaren geen gabber meer, maar ik heb erg hard moeten lachen om 'alles kapot'. Geweldig nummer is dat

"Ik was er vanaf het begin aan biiiiiijjjjjjjj....."
Kijk, hardcore/gabber is m'n favoriete muziekstijl, maar het verschil in kwaliteit tussen de tracks en labels onderling is echt belachelijk groot. De recente Thunderdome cd's symboliseren dat onderscheid perfect. De befaamde "cd's 1" zijn meestal van absolute klasse; vernieuwend, intelligent geproduceerd, techno-invloeden en ontzettend energiek. De 2e cd bestaat dan vaak voor 90% uit zeer simplistische skihut-hardcore, met suffe melodietjes, een voorspelbare opbouw en een standaard kick.. onder de kenners ook wel de "masters of hardcore (moh) stijl" genoemd.
Bij deze cd is dat niet anders, maar zoals Seagal al zei is hier alles door elkaar gegooid. Zo komt het dus voor dat Void Settler en N-Vitral samen met Distortion & DJ Paul op één cd staan en dat slaat dus nergens op. Voor de duidelijkheid; DJ Paul, de zogenaamde godfather van de hardcore, maakt sinds zijn commerciele periode de meest onvoorstelbare pulp die er bestaat.. maar z'n platen worden toch gewoon verkocht (net zoals er mensen een bioscoopkaartje betalen voor Costa) en dus staat er altijd wel een track van 'm op zo'n verzamelaar.. voor het totaaloverzicht, ofzo.
Ik ben er dan ook voor om van elke nieuwe TD 2 edities uit te brengen, zodat ik niet één cd stof hoef laten te verzamelen.