DJ Daisy - r_AW Essential .01 (2004)

Electronic
Label: r_AW

1. Labyrinth - The End (Aggrevated Shoeshine Assault) (0:32)
  2. N-Vitral - Telladge (4:32)
  3. Kay D. Smith & Alex K. Katz - Deep Silence (3:23)
  4. Planetary Assault Systems - Voodoo (3:04)
  5. Peaky Pounder - Tumma (3:43)
  6. DJ Ze Mig. L - Crash Test Drum-E (5:13)
  7. Rude Awakening - My Sound So Sick (4:12)
  8. Double Face - Apex (4:25)
  9. Peaky Pounder - Sydan (2:45)
  10. Slavefriese - One Night Back in Time (1:54)
  11. Hardplastic en Lilith - Utter Dark [Face Hoover Remix] (3:50)
  12. Daisy A.K.A. Mandragore - Kiss Me (3:10)
  13. Daisy en Dr. Macabre - Massaki (1:03)
  14. The Outside Agency - Puddle Dynamics (5:35)
  15. Mindustries - Mindustrial (2:41)
  16. Medellin Kartell - Good Smile? [Daisy A.K.A. Mandragore Remix] (3:17)
  17. Daisy A.K.A. Mandragore - 600 (6:54)
  18. Daisy A.K.A. Mandragore - Illogical (2:53)
  19. Nukom - Beat Ya Ass (3:17)
  20. The DJ Producer - Last Man Standing (3:51)
  21. Fracture 4 - Extreme Stress Reaction [TOA Remix] (4:33)
Ziet er goed uit, het lijkt een veelbelovende serie te worden. De volgende keer een Peaky of een Voidsettler Essential?

Het is jammer dat er al een aantal bekendere nummers opstaan maar toch zijn er nog genoeg nieuwe nummers.

Hopelijk vrijdag op R_AW te kopen

avatar van Onderhond
Double Face - Apex. Duidelijk een Francaise dus. Aanradertje voor mensen die ook van techno houden.

Ziet er verder wel leuk uit, al vind ik de dingen die DJ Daisy zelf produced een beetje bedenkelijk.

avatar van T.O.
Leuke hoes. Draait ze in lingerie?

Zo draait ze...

Vanavond draait ze op Club r_AW.

avatar van T.O.
Ik zie niks

avatar van tovenaar
Nog keer proberen (even refreshen).

avatar van Zachary Glass
Waar is die club? Waar is die club???

avatar van tovenaar
Amstelveen vanavond Zach, ik zie je daar wel verschijnen .

avatar van Kos
Kos
damn

avatar van brooklyn
Ik vind haar leuk

haar muziek minder...

Gisteren draaide ze matig...

De nummers van Daisy zelf zijn nogal matig, verder is het echter een heel behoorlijke mix waarbij het nogal jammer is dat ik vrijwel alle nummers al heb. Het probleem van deze mix ligt hem echter vooral in de nummers van Daisy. Ze laat zien dat ze een goede platenkeuze bezit maar produceren gaat haar matig af. Tot aan nummer 11 luister je echt naar een heerlijk mixalbum. Hierna zakt de boel echter in naar een bedenkelijk niveau om op het laatst met 3 leuke nummers aftesluiten. De opbouw van deze set had van mij ook wel iets anders gekund, het gaat nu van rustig naar iets sneller naar rustiger en weer sneller.

Toch leuke mix hoor 3.5*

avatar van Onderhond
Tweede mixCD van DJ Daisy, en deze is jammer genoeg een beetje minder dan de vorige. Gelukkig niet al te dramatisch, want er staat veel leuks op deze CD.

De meeste nummers uit de eerste 10 kende ik al, dus weinig verrassingen. Wel blijkt weer dat ze (als ze wil, want ik heb gehoord dat ze op feesjes veeleer neigt naar Dutchcore troep) best aardig nummertjes weet te kiezen, en deze goed weet aan elkaar te breien. Bij "Crash Test Drum-E" en "My Sound So Sick" dondert het even in elkaar, maar "Apex" en "Sydan" brengen terug heerlijke tech/core.

Jammer genoeg stuikt het daarna helemaal in, met "One Night Back In Time". Nooit van Slavefriese gehouden, maar dit is toch echt wel een kutnummer. Net als "Utter Dark", een dom Dutchcore nummertje dat hier helemaal niet thuishoort. Gelukkig wordt er snel terug naar dark/frenchcore tracks overgesprongen, maar ook deze nummers weten niet echt vaart in de mix te brengen. Pas bij "600" wordt de mix terug wat aangenamer. Ook "Illogical" bekoort, en toont dat Daisy's tracks niet direct misstaan in een mix.

"Beat Ya Ass" is een kleine terugval, maar de mix sluit zeer lekker af met "Last Man Standing" en "Extreme Stress Reaction". Al bij al dus een goeie mix, alleen jammer dat hij halverwege wat ineenvalt, en dat er weinig nieuwe nummers op terug te vinden te zijn. Alleszins na 2 mixCDs van de dame mijn mening toch ook een beetje bijstellen over haar geproducete stuff, al is het maar omdat ze toch lekker door een mix gedraaid kunnen worden. 3.5* voor deze CD.

avatar van Goodfella
Volledige album is hier (beetje naar beneden klikken) legaal te beluisteren. Doe er je voordeel mee!

Cd gekocht, heerlijke cd. Vooral Macabre&Daisy, wat een heerlijk nummer. De cd biedt veel afwisseling en ramt stevig door. Geen echte kloteplaten te bespeuren in de mix, op die rotplaat nukom-beat ya ass na dan. Ga deze echt helemaal grijs draaien, heerlijk! Overigens vraag ik mij af of dat nummer van Dj producer niet underground funk moet heten i.p.v. last man standing? Of hij staat op de laatste thunderdome cd verkeerd betiteld? ****

Hij staat fout op de laatste thunderdome (beetje slordig...)

Een interview met dj Daisy is op de volgende site te lezen.

avatar van Goodfella
Hmn, voor iemand die graag aan de slag gaat met het combineren van verschillende stijlen klinkt haar nieuwe plaat wel érg matig en standaard.