Fleetwood Mac - Live (1980)

Rock / Pop
Label: Warner Bros.

1. Monday Morning (3:58)
  2. Say You Love Me (4:16)
  3. Dreams (4:20)
  4. Oh Well (3:41)
  5. Over & Over (5:01)
  6. Sara (7:25)
  7. Not That Funny (9:00)
  8. Never Going Back Again (4:18)
  9. Landslide (4:54)
  10. Fireflies (4:44)
  11. Over My Head (3:23)
  12. Rhiannon (7:48)
  13. Don't Let Me Down Again (3:57)
  14. One More Night (3:46)
  15. Go Your Own Way (5:49)
  16. Don't Stop (4:03)
  17. I'm So Afraid (8:24)
  18. The Farmer's Daughter (2:28)
  19. Second Hand News * (3:54)
  20. The Chain * (6:50)
  21. Think About Me * (3:10)
  22. What Makes You Think You're the One * (4:21)
  23. Gold Dust Woman * (7:23)
  24. Brown Eyes * (4:28)
  25. The Green Manalishi (With the Two-Pronged Crown) * (5:28)
  26. Angel * (4:50)
  27. Hold Me * (4:20)
  28. Tusk * (6:25)
  29. You Make Loving Fun * (4:44)
  30. Sisters of the Moon * (7:18)
  31. Songbird * (4:14)
  32. Blue Letter * (4:49)
  33. Firelies [Remix - Long Version] * (4:04)
avatar van spinout
Alleen I'm So Afraid overtreft de studio versie. Op Spotify staat de DeLuxe Edition met als opvallendste nummer The Green Manalishi.

Vind dit maar een matte live plaat. Weinig aan!

avatar van vanwijk
In tegenstelling tot Leonidas55 vind ik dit een heerlijk livealbum! Okay, misschien een beetje plakken en knippen maar de 3-cd uitvoering ing fantastisch.

avatar van musician
Waarom hebben we eigenlijk hier nog steeds uitsluitend de 18 originele tracks staan?
Mag de 3 cd versie niet aanvullend met sterretjes voor de extra songs worden gebruikt, moet iemand specifiek de moeite nemen om dat allemaal in te voeren en is dat nog niet gebeurd? Per saldo is de 3cd versie natuurlijk beter en als weerslag van de FM concerten van 1979 en 1980 een geweldig document.

avatar van vanwijk
musician schreef:

Sluit me hier volledig bij aan!

avatar van harm1985
U vraagt, wij draaien. Nu nog even wachten op de mods.

avatar van musician
Had ik dat gelezen, ik heb het net ook zitten doen
Er komen gewoon 15 live tracks bij, voor wie het goed bekijkt.

De 2-cd versie had 18 tracks inclusief 2 studionummers.
Ofwel 30 live nummers. Die werden natuurlijk nooit op één avond afgespeeld, het is een collectie van alle (soms dus verschillende) live nummers die overal werden gespeeld.

Je blijft je afvragen waarom dat allemaal tot 2021 heeft moeten duren.

avatar van harm1985
Ik was je net voor blijkbaar musician, alle 33 tracks, waarvan 15 verborgen van de 3CD versie van 2021 staan er nu op

avatar van TEQUILA SUNRISE
Tja, die uitvoering met 15 extra nummers is wel verplichte kost.
Fantastische live plaat!