Boney M. - Kalimba de Luna (1984)

Alternatieve titel: 16 Happy Songs With

West-Duitsland
Label: Hansa

1. Happy Song [Club Mix] (6:37)
  2. Going Back West (3:10)
  3. Barbarella Fortuneteller (2:52)
  4. I Feel Good (3:00)
  5. Consuela Biaz (2:40)
  6. Hakuna Matata (2:48)
  7. Jimmy (2:53)
  8. The Calendar Song (January, February, March) (2:20)
  9. Kalimba de Luna [US Club Mix] (7:15)
  10. Felicidad (Margherita) (2:50)
  11. Living Like a Moviestar (2:54)
  12. Gadda da Vida (2:53)
  13. Somewhere in the World (3:10)
  14. African Moon (2:56)
  15. Children of Paradise (2:50)
  16. Boonoonoonoos (2:10)
Pieter Paal
Ik vind 'Kalimba de Luna' helemaal niet zo'n slecht nummer. Is het niet geschreven door Tony 'Papa Chico' Esposito?

Volgens mij is dit geen officiele Boney M release? Maar over het algemeen niet zo best en lang niet zo leuk als hun andere platen. 2,0

avatar van Disco Lover
genesis1971 schreef:

Bevat allemaal begin jaren 80 nummers. Niet eens allemaal singels maar ook elpee nummers. Wel een officiële Boney M. release. Uit een tijd dat Boney M. alleen nog de hoogste regionen haalde in Spanje en Zuid Afrika.

avatar van Disco Lover
Pieter Paal schreef:

Is ook goed! (oorspronkelijk gepland als een Reggie Tsiboe solo singel) Kalimba de Luna - Wikipedia - en.m.wikipedia.org

Heeft op niet popzenders, streek radio's,in de zomer nog steeds airplay!
Zeldzame video,enige Kalimba de Luna performance met veel live vocals!

Ja,Tony Esposito.
Had het net iets eerder gereleased.
Boney M. in no time een cover version,dichter bij disco sound en dat geweldige geneurie "nananananana,nanana" toegevoegd!
Op Google is een MAXI singel van Esposito op het HANSA label te zien.
Logisch dat er gauw een Boney M. uitvoering kwam. Esposito had in een paar landen succes en werd via de 1 miljoen oplage van Boney M. dus slapend duizenden euro,allicht 300.000 euro rijker! (delend met zijn mede-componisten dan,staan stuk of 3 namen voor).