Kempi - Mixtape 3.1 (2007)

Label: Top Notch

1. Whaddup Eindhovuh (3:00)
  2. Nos a Jega (1:53)
  3. De Meester (1:19)
  4. Du Album Is Near (2:15)
  5. Lyric Spender (3:16)

met Klemma

6. Ik Sta aan Ju Crib (2:01)
  7. Coke op 't Gas (6:00)

met Salah Edin, U-Niq, Feis en Winne

8. 3VOOR12XL Interview (1:58)
  9. Ze Is Zo Verliefd (2:46)
  10. Lik Mami (2:26)

met Rocks

11. Weekend (Fok op du Club Deel 1) (2:24)
  12. Freestyle [Live bij 3VOOR12XL] (2:19)
  13. Weekend (Fok op du Club Deel 2) (0:46)
  14. Tis Ju Boy (2:35)
  15. Straatrap (2:30)

met Klemma en JayJay

16. Ze Is Fly (2:27)
  17. Du Discipel (1:10)
  18. Du Nacht (2:28)
  19. Lijn5.com Interview (1:49)
  20. Ik Ben du BS (Du Baas en du Saviour) (2:22)
  21. Bijna Niet Human (1:48)
  22. Brengaleng (2:31)
  23. Voedsel (3:21)
  24. Morgen (2:36)
  25. Zie Je Kijken (2:48)
  26. Liefduh Is un Bitch (2:35)
  27. Outro (1:07)
avatar van Kos
Kos
Deze gast. .

0,5
Hoe kan die man nou zeggen dat hij de beste rapper van Nederland is op dit moment...luistert ie alleen zn eigen muziek ofzo?:O

handsome_devil
Mooi gemiddelde weer xD Dit album laat ik maar even aan mij voorbij gaan. Zijn vorige heb ik overigens wel een keer beluisterd. Jammer genoeg.

avatar van T.O.
NL_RAPPIN schreef:
Klinkt boeng lekkere beatz en als ut ovuh de straat gaat is het realiteit

avatar van BoordAppel
1,0
Ook maar even beluisterd. Het is niet veel. Kempi heeft een beetje een flow zoals zoveel Amerikaanse dirty south rappers: traag als dikke stront die tegen een berg omhoog kruipt. Zo nu en dan zit er nog wel wat variatie in maar goed wil het nergens worden. Toch jammer dat hij dan weer Eindhoven moet representen, hij heeft niet eens een Brabantse tongval.

Mixtapes zijn over het algemeen al een teken van creatieve armoede en dit is geen uitzondering.

Lil Bizzy Bone
nep-blood kijk die cover

0,5
Wat een onzin. Het is niet te verstaan, het is irritant en ik kan het geen rap/hiphop/nederhop meer noemen. Echt heel slecht.

avatar van Stapler
No Shizzle?

avatar van CunninLynquist
z'n vorige mixtape was way better

avatar van VforVictor
kinder-rap dit om te janken...

avatar van misorabi
Denkt hij echt dat hij hiermee serieus genomen kan worden? Dit is te slecht voor woorden. Als Label zou ik me er enorm voor schamen. Jammer dat door dit soort Hip-Hop mensen naar Hip-Hop vies kijken.

Baltasound
Whaddup Eindhovuh, Tis Ju Boy

Geweldige titels!!!! Ik lach echt in een deuk. For sho, nigga!

P-DawG
Ik heb dit gedownload op Top-Notch site... resultaat hiervan zie je rechts naast mijn naam

avatar van Koenr
0,5
3 nummers lang is het grappig, daarna vooral irritant.

Hoogtepunten zijn de intro, het interview met 3voor12 (ik ga diep op die shit in, je weet toch!) en de hilarische outro.

Samen komt dat neer op een mooie 0,5 voor deze Mixtapekoning.

TopNotch...

avatar van Bert Wasbeer
Deze shizzle is echt vet niet de bomdiggie, dat weet ik toch!

avatar van Paalhaas
Kankerdooooooooooooooooooooope!!

Relax
Dat zeg jij.

avatar van hiphopmaster
0,5
State is nogal positief hierover! Onbegrijpelijk!
Wat is dit een rotzooi zeg! 0,5!

1,0
Hiphopleeft ook, nog onbegrijpelijker - maarja, ik kan de recensent moeilijk daarom ontslaan

avatar van j.b.b.l
Grappenmakers.Ik heb het vol gehouden tot Coke op t'gas,paar nummers die hier op staan als losse tracks beluisterd.Zo slecht,en hoe ze de beat van common op F*cken.Lyric spenders.....grappig.Ik heb tegen mezelf gezworen dat ik niet naar kempi meer luister,maar ik wordt er op school mee geconfronteerd en zelfs thuis.Raar maar dan voel ik me opeens slecht.U-niq verliest ook langzaam mijn respect.Maar goed,ik ga niet stemmen,ik heb niet alles gehoord,gewoon van mijn pc verwijderd.

djeffibrelich
als ju naar du hoes kijkt dan weet ju al dat ut bagger is voordat ju die shit ook maar opzet.

HuibjuH
Matig Tot Niks

1,0
Ik weet niet goed wat ik hiervan moet denken... die teksten slaan echt nergens op. Hij haalt zichzelf wel vanalles in zn kop. hij is geen blood. Je zou het bijna gaan denken als je die cover ziet. Vorige mixtape was beter. Ik ben wel blij dat er een keertje andere rappers zijn dan ali b en dat soort shit die aandacht opeisen maar kempi kan denk ik beter. We zullen het zien bij het album. *1,5

0,5
State is helaas positief over alles wat van Topnotch komt..Mogen wel iets objectiever zijn:)

Artifact
fock state sowieso man. vulgair magazine.

JustaRascal
djeffibrelich schreef:

"ju" praat wel al als "ju" idool .

1,0
Ja hoor, ik heb 'm officieel

avatar van Timo710
Ik vraag me af wat er met de wereld zou gebeuren als iedere cd met Coke op het gas zou worden onderbroken....

"EJ FOCK deze shit, stop deze kaulo tape. Tis Young Kemp in the mofocking building Mixtape 3.1, jeweetzelfhoehetgaat nigga Young motherfocking Kemp say no shit nigga. Ey laten we focking doorgaan, YOUNG KEMP!"

1,0
Een nieuw dieptepunt in mijn muziekluistercarrière. En dat zegt wel wat. Wat een afgrijselijke troep. Soms tovert het wel nog een glimlach tevoor schijn, dat dan weer wel.

JustaRascal
Die outro , hahahahaha.