Kempi - Mixtape 3.1 (2007)

Label: Top Notch

1. Whaddup Eindhovuh (3:00)
  2. Nos a Jega (1:53)
  3. De Meester (1:19)
  4. Du Album Is Near (2:15)
  5. Lyric Spender (3:16)

met Klemma

6. Ik Sta aan Ju Crib (2:01)
  7. Coke op 't Gas (6:00)

met Salah Edin, U-Niq, Feis en Winne

8. 3VOOR12XL Interview (1:58)
  9. Ze Is Zo Verliefd (2:46)
  10. Lik Mami (2:26)

met Rocks

11. Weekend (Fok op du Club Deel 1) (2:24)
  12. Freestyle [Live bij 3VOOR12XL] (2:19)
  13. Weekend (Fok op du Club Deel 2) (0:46)
  14. Tis Ju Boy (2:35)
  15. Straatrap (2:30)

met Klemma en JayJay

16. Ze Is Fly (2:27)
  17. Du Discipel (1:10)
  18. Du Nacht (2:28)
  19. Lijn5.com Interview (1:49)
  20. Ik Ben du BS (Du Baas en du Saviour) (2:22)
  21. Bijna Niet Human (1:48)
  22. Brengaleng (2:31)
  23. Voedsel (3:21)
  24. Morgen (2:36)
  25. Zie Je Kijken (2:48)
  26. Liefduh Is un Bitch (2:35)
  27. Outro (1:07)
raffael77
Deze gast zou verbannen moeten worden

Imagine.
Deed de letter 'e' het niet meer?

SSS
Dat is gebrek aan onderwijs hij nam 'op school' te letterlijk, wie zit er eigenlijk te wachten op dit?

rico-bballer
Nu is het weer kempi vs mini-thug zucht*

avatar van Rhythm & Poetry
0,5
De tracktitels beloven in ieder geval weer veel hoogstaande lyrics. Wie gaat de moeite doen om dit te beluisteren en het vervolgens een 0,5* te geven? Ik i.i.g. niet.

avatar van T.O.
Die hoes... wat een idioot.

Garben_B
Muzikaal, qua flow en producties zeker in orde. Klinkt steeds meer als Lil' Wayne. Lyrisch echter niet serieus te nemen. Goeie achtergrondmuziek. 3*

Rhythm & Poetry schreef:

Was er aan begonnen, maar had er geen zin meer in na track 3.

avatar van Timo710
Ik heb hem geheel geluisterd, er staan veel geripte beats op enzo.
Morgen en Ze is Zo Verliefd zijn wel okej, de rest is kut!

1,5 voor de moeite.... Meer kan ik er ook niet van maken....

Op een gegeven moment hoor je serieus "YO HAAL DIE MODDERFOCKING BEAT WEG NUCCA IK KOM HARD MIXTAPE 3.1! NOU DROP DIE MOTHERFOCKING BEAT WEER NUCCA!"

avatar van Statiegeld
Liefduh Is un Bitch

avatar van Rhythm & Poetry
0,5
Ik heb hem toch maar gratis gedownload, omdat ik vind dat dit soort 'artiesten' niet op mijn geld hoeven te rekenen. Ik weet niet of ik hem nog ga beluisteren, maar je kunt hem alvast maar hebben. En misschien rolt er zo mijn eerste 0,5* naar boven. Op de radio hoorde ik een nummer waar hij KRS-One immiteerd 'it's the sound of tha police'. Vreselijk fout natuurlijk.

avatar van Timo710
http://www.youtube.com/watch?v=CQwzABIHT-0 hier ziet hij er een beetje uit als een crackjunk die z'n mening geeft....

avatar van Stapler
Dankzij Kempi weet ik dat ik het helemaal ga maken in de scene!
Dit geeft mensen echt hoop.
Als hij "fans" kan krijgen dan kan iedereen dat krijgen!
Kempi, bedankt!

avatar van psychonaatje
Hier gratis en legaal te downloaden.

Timothebizkit
SSS schreef:

Een vriend van mij, die verheugt zich er al eeuwig op

avatar van Leonard91
1,0
Ik kende een van z'n nummers en die vond ik zo kut nog niet eens, dus dit maar even gedownload. Wat een trieste zooi zeg! Beetje standaard beats en dat is dan nog wel een van de sterkere punten van deze mixtape. De teksten zijn echt bagger, zo slecht dat je je lachen niet in kan houden, en volgens mij meent hij het ook nog. Na alle nummers te hebben gehad dacht ik dat ik het wel gehad had en toen kwam ook nog eens het outro, dat is echt een schoolvoorbeeld van pure triestheid. Met recht een 0,5*

power_ranger
outro is wel kkdom, maar zitten echt wel veel vette nummers op hoor.

Harco
Trouwens, het is zo leuk dat alle featurings hem outshinen op Coke op 't Gas.

De mixtape bevat een aantal dope producties, maar Kempi is en blijft de wackste rapper die ik ooit gehoord heb.

Mooie quote van Kempi: "Ik ga wat diep in de dingen die ik zeg, je weet toch, maar het is niet de realiteit, je weet toch."

avatar van Timo710
Tis jammer dat hij ook zo het stopwoordje van extince moet verkrachten.....

Ollie
Wat een stoere knul zeg (:

avatar van Timo710
Jongens, Jongens, verlaag je nou niet door echt te gaan haatstemmen... Ik zeg het nogmaals, er is eigenlijk géén album ooit gemaakt die een 0,5 verdient.

JustaRascal
Auw.

avatar van Koenr
Timo710 schreef:

Jawel hoor. Honderden.

tuktak
shit, gratis te downloaden, volgens mij is mijn harde schijf nu beschadigd...

Koenr schreef:
Jawel hoor. Honderden.

Over het algemeen niet, ik bedoel, als je vaak kijkt naar beatkeuze/productie is daar altijd nog wel een woordje voor te zeggen, over algemeen is de verzorging van deze cd ook goed gedaan, en is de gratis rip ook van goede qualiteit enzo... pas als een cd echt afgeraffeld is en niet verzorgd is (afgeraffelde cover enz ) zou het voor de 0,5 in aanmerking kunnen komen. als je het mij vraagt.

En tsja , deze CD, staan 2 redelijke nummer op, er is aandacht besteed aan de cover en aan de mensen die het zouden willen burnen (Hi-Res Covers!) en de beatkeuze valt ook nog wel een woordje voor te zeggen bij een aantal beats. dan ga ik dit geen 0,5 geven. Maar zoals eerder gezegd, een 1,5 voor de moeite, hoewel ik die cd nooit meer ga luisteren....

avatar van Leonard91
1,0
Zo zou je het opzich ook kunnen bekijken. Maar voor mij is deze cd zo vol van trieste lyrics en schietgeluiden die zo uit Halo lijken te zijn genomen dat ik hem niet serieus kan nemen. De beats klinken me eigenlijk ook niet echt speciaal in de oren. De cover is misschien wel goed verzorgd maar de afbeelding zelf laat me alleen maar in de lach schieten eigenlijk.

avatar van MurryMusic
ik heb hem maar met tegenzin binnengehaald ben eigenlijk wel benieuwd..

Harco
@ Timo710: Daarom stem ik ook een 1; er staan een aantal leuke producties op. Op uiterlijke verzorging moet je op deze site niet gaan beoordelen, vind ik; het gaat hier alleen om de inhoud van de cd zelf.

Vergo
Die titels van die liedjes alleen al.. omg

avatar van oruiz
1,13 gem. ? ietwat overdreven?