DJ Craze - Miami Heat (2005)

1 stem

Electronic / Dance
Label: System

1. A-Sides - Bring Dat (Craze VIP) (6:24)
  2. Photek en DJ Craze - No. 1 Sound (3:10)
  3. Baron - Squelch [Subfocus Remix] (1:25)
  4. Pendulum en Baron - Guns at Dawn (3:33)
  5. Keaton, Hive, Gridlok en Echo - Violent Sound (3:55)
  6. State of Mind - Running Time (2:28)
  7. Sub Focus - X-Ray (1:30)
  8. Total Science - Going in Circles (4:36)
  9. DJ Craze en Genr8 - Take It EZ (1:24)
  10. Distorted Minds - Stay Focused (1:23)
  11. Zen - Rhubarb 'N' Custard (2:07)
  12. Drumsound & Simon "Bassline" Smith - Newsflash (2:30)
  13. Potential Bad Boy - Submission (3:01)
  14. DJ Zinc - Creeper (2:07)
  15. Fresh - All That Jazz (2:10)
  16. Q Project - Greatest Thing (1:48)
  17. T.C. - Soul Time (4:36)
  18. Chase & Status - Love's Theme (2:28)
  19. D. Kay - Casali (2:50)
  20. Juju - Skyburning (VIP) (3:22)
  21. Visionary - She Makes Me Feel (2:39)
  22. Digital - No More Violence (2:41)
  23. T.C. - Dub Tings (2:08)
  24. Chase & Status - Duppy Man (5:05)
_2M
Diepe, melodieuze drum'n'bass. Perfect gemixed, geweldige trackkeuze (op het laatste nummer na) en een totaal misplaatste hoes. ik heb nooit meer iets van soortgelijke kwaliteit gevonden.

Poa
Al jaren is dit een grote favoriet en wil ik hier meer dan een paar woorden met lof neerzetten, maar dat blijkt toch best lastig. Deze mix is in ieder geval een groot feest. Stuwende drums, buitengewoon vette tunes en passende vocalen. Waar scratchmeester Craze al dit toffe spul gevonden heeft weet ik niet, maar het lijkt wel gemaakt voor elkaar. Niets voelt misplaatst en elke overgang werkt (alleen de laatste twee tracks hadden weggelaten mogen worden, de enige reden voor mij om geen 5 toe te kennen).

Niet voor de puristen, wel voor de liefhebber van een toegankelijke bak DnB-energie met extreem hoge replaywaarde. Dikke aanrader!

avatar van -SprayIt-
Dit is gas geven zeg, hallo. Zou zo op een feestje anno 2019 gedraaid kunnen worden, dit klinkt niet verkeerd, zeker niet gedateerd en knalt als een malle. Die hoes is natuurlijk ontzettend fout, maar dat mag de pret niet drukken. Ik vind de vocalen soms wel erg vervelend en een uur is wel iets te veel van het goede, maar toch een dikke voldoende.