Percee P - Perseverance: The Remix (2008)

Alternatieve titel: Perseverance: The Madlib Remix

Label: Stones Throw

1. Put It on the Line [Remix] (2:18)
  2. 2 Brothers from the Gutter [Remix] (2:56)

met Diamond D

3. The Hand That Leads You [Remix] (2:38)
  4. Who with Me? [Remix] (2:54)
  5. NY (0:30)
  6. The Dirt and Filth [Remix] (3:37)

met Aesop Rock

7. Ghetto Rhyme Stories [Remix] (3:29)
  8. Legendary Lyricist [Remix] (3:41)

met Madlib

9. OX (0:21)
  10. Real Talk (3:34)
  11. Throwback Drum Attack [Remix] (3:55)

met Karriem Riggins

12. No Time for Jokes [Remix] (3:30)

met Chali 2na

13. Last of the Greats [Remix] (3:40)

met Prince Po

14. The Woman Behind Me [Remix] (4:23)
avatar van waxs
Momenteel kun je deze CD alleen kopen/krijgen tijdens de Stones Throw Tour, maar hij schijnt over enige tijd ook voor het grote publiek te koop te zijn. Er staan in ieder geval een aantal toffe remixes op, de een wat sterker dan de ander. Persoonlijk vielen "No Time for Jokes", "The Dirt and Filth", "Ghetto Rhyme Story" en "The Woman Behind Me". Voorlopig een dikke 3,5*

avatar van Osiris Apis
Wat schudt Madlib toch die producties uit zijn mouw.

Deze versie van The Dirt and Filth vind ik echt heel anders klinken. Ja ok het is een remix. Maar hierop komt Aesop heel anders naar voren door die beat. Waarschijnlijk omdat de beat veel kaler is dan het orgineel.

avatar van waxs
Ik vind sowieso een hoop producties op dit album nog beter dan het orgineel.

avatar van MJ_DA_MAN
Gelukkig is ie van het beste nummer imo (The Man To Praise) afgebleven. Verder ziet dit er buitengewoon aantrekkelijk uit.

Die remix van Legendary Lyricist is gruwelijk man

raffael77
Persoonlijk voor mij vind ik Madlib op dit moment 1 van de beste producers en anders wel de beste.

avatar van Dociz
Hier staan ook een paar geweldige nummers op. Maak er denk ik een compilatie van met het origineel.

Het doet mij toch altijd een beetje pijn als ik geniale beats hoor waarover gerapt wordt door een middelmatig MC. Dat heb ik hier ook regelmatig, want Percee vind ik nooit meer dan een 7tje, terwijl de beats zo nu en dan rond de 9 zitten.

Throwback Drum Attack [Remix]

avatar van thomzi50
Waarvan is die sample die tegen het einde van The Woman Behind Me [Remix] zit ook al weer?

avatar van Seedorf
Wu-Tang Clan's Life Changes, het origineel komt overigens van Freda Payne.

avatar van thomzi50
Dank u. Lees hier mijn review van dit album.

Relax
Daar een 4,5 en hier een 3,5 ?

Nee, op beide een 3,5?

Relax
Oh ja mijn fout, een goede oog test die LP's als cijfer voor mij

avatar van thomzi50
Ik moest zelf ook een paar keer knipperen

raffael77
Net zo lekker als de andere versie.

Madlib is da bomb. Percee P is gewoon net als vroeger gewoon goed.

Na deze album ben ik er zeker van dat Stonesthrow Label op dit moment toch wel het meest te bieden heeft.

Kwa rappers en producties. 5

Ik wil nog achter deze aan gaan, ben eigenlijk wel benieuwd hoe het allemaal klinkt in een nieuw jasje. De beats van Madlib waren toch de gangmakers op het origineel.

Ik heb hem nu. Leuk dat alle nummers geremixt zijn, gewoon leuk voor de afwisseling tegenover het origineel. Hoewel ik beiden al een tijdje niet meer geluisterd heb.

avatar van Rhythm & Poetry
Madlib die een van mijn favoriete albums mixt, hetzelfde gebeurde hierna met Madvillain. Moeite heb ik er niet mee, zeker niet omdat Madlib al de originele producer van het album was. De eerste keer dat ik dit beluisterde vond ik het wat te druk gedaan, inmiddels denk ik daar heel anders over. Staan echt hele fraaie nieuwe producties op, Legendary Lyricist is daar toch wel mijn favoriet van. Zo goed als het origineel is het niet (kan ook niet) maar het komt een heel eind in de buurt.

ManMonster
Rhythm & Poetry schreef:

Ik vind het beter

dope album met lekkere beats van madlib ik hoor leuke samples voorbijkomen. net als in de eerste track zelfde sample heeft qtip ook gebruikt voor ze manwomanboogie ofzo

Improvision
Clip van The Woman Behind Me (Remix) toegevoegd, pas verschenen.